Politică

articolul anterior articolul urmator

Iohannis, parte a problemei, nu a soluţiei: sunteţi acolo de 30 de ani şi de 5 ani coabitaţi cu ei

37
28 Jul 2019 20:25:36
Lulea Marius Dorin
Klaus Iohannis împreună cu Viorica Dăncilă.
Klaus Iohannis împreună cu Viorica Dăncilă.

Discursul politizat al preşedintelui Klaus Iohannis din această seară m-a consternat şi asta în calitatea mea de tată, nu de alegător. Vinovaţii de eşecul statului din ultimii 30 de ani vin acum şi ne oferă lecţii despre ce este bine şi arată unii spre alţii cu degetul.

Am văzut discursul din această seară a preşedintelui Klaus Iohannis. Ca şi în cazul premierului Viorica Dăncilă, a fost unul politizat, aşa cum politizat a fost şi imediat după Colectiv.

Sunt momente când este mai bine să taci, dar cei vinovaţi nu au bunul simţ să o facă.

Domnule Klaus Iohannis, cumva în ultimii 5 ani a fost altcineva la conducerea acestei ţări, este altcineva în fruntea statului pe care ar trebui să îl conduceţi? Vă comportaţi ca un simplu spectator când în fapt sunteţi în capul structurilor de forţă ale statului (vorba vine de forţă căci discutăm de structuri mafiote antinaţionale).

Se vede de pe soare faptul că în aceşti 5 ani nu aţi făcut decât să coabitaţi cu cei pe care aruncaţi acum vina şi tot de 5 ani faceţi doar un joc de imagine când în fapt fraternizaţi cu ei.

Drama unor români nu constituie mijlocul pentru a vă face campanie, chiar dacă armata de troli a început să vă răspândească mesajul de parcă ar fi unul mesianic.

Domnule Iohannis: de 30 de ani faceţi politică şi sunteţi parte a problemei, nu a soluţiei. De aceea la alegerile europarlamentare oamenii au ieşit la vot şi au ales orice altceva şi numai PSD-UDMR-PNL nu, adică emanaţiile FSN, această cangrenă ce a cuprins ţara după 1989.

4 ani aţi folosit funcţia publică numai pentru călătorii fără valoare iar în ultimul an aţi folosit pârghiile statului pentru a vă lansa în cursa electorală înainte de termen.

Domnule Iohannis, nu sunteţi preşedinte că sunteţi cel mai bun, ci pur şi simplu că ceilalţi erau cu mult mai răi.

Discursul dumneavoastră nu mai are valoare pentru majoritatea românilor, s-au deşteptat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

37 Comentarii

silent warrior
28.07.2019, 20:34:13

Lulea loveste din nou .... cu prostia lui congenitala cu care ne-a obisnuit. Ce l-o fi apucat iar sa aiba pareri ?

+7 (13 voturi)
Radu Mircea
28.07.2019, 20:38:21

# Sarcina de partid coane .....

+5 (7 voturi)
silent warrior
28.07.2019, 20:42:06

Ce partid ? Ca asta nici de pesedeu nu-i bun ...

+3 (5 voturi)
Lulea Marius Dorin
28.07.2019, 20:44:24

Dar un nume real nu ai? Ți-e frică să postezi cu datele tale? Așa e cu trolii de partid. Știm cum funcționează treburile acestea.

-5 (11 voturi)
Stefan din Nord
28.07.2019, 20:42:03

Lulea nu ti-e bine ? Dai cu piciorul in viesparul celor ce privesc la neamt ca la soare si intra in extaz de cate ori sloboade pe gaura gurii cuvantari din astea melodramatice Toti in tara asta sunt vinovati numai el seful suprem al fortelor armate si a CSAT. nu .

-2 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (37)

Modifică Setările