Iohannis participă la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Presidency.ro
Foto Presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri la Chişinău, la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova, a transmis Administraţia Prezidenţială.

UPDATE Festivitatea, amânată cu o oră

Guvernul Republicii Moldova a anunţat că programul evenimentelor festive dedicat împlinirii celor 30 de ani de Independenţă se amână cu aproximativ o oră.

„Din cauza ceţii dense deasupra aeroportului Chişinău, avionul preşedintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, nu poate ateriza. La fel, avionul preşedintelui român, Klaus Iohannis, se află pe aeroportul Bucureşti şi nu poate decola din cauza ceţii”, se arată în mesajul Guvernului.

Ştirea iniţială

Cu această ocazie, şeful statului va avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu cu preşedintele Poloniei Andrzej Duda şi cu preşedintele Ucrainei Volodâmâr Zelenski, mai arată sursa citată. Klaus Iohannis va susţine şi declaraţii de presă comune împreună cu cei trei şefi de stat. 

Preşedintele Iohannis va participa şi la ceremonia depunerii de coroane de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi la cea desfăşurată în Piaţa Marii Adunări Naţionale, mai indică sursa menţionată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite