Iohannis: #şîeu susţin protestul pentru autostrăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos
Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că şi el susţine protestul pentru autostrăzi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugurează primul metru de autostradă din Moldova.

Liderul de la Palatul Cotroceni a anunţat că va susţine protestul pentru autostrăzi, iniţiativă care a plecat de la un om de afaceri care azi va inaugura primul metru de austostradă din Moldova. 

„În realitate, toată guvernarea pesedistă din ultimii 2 ani este o mare gaură neagră pentru economia românească şi pentru societatea românească. Sau, mai simplu spus, guvernarea PSD a eşuat! Iar în legătură cu protestul care se desfăşoară astăzi la ora 15:00, un protest pentru autostrăzi, vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei #şîeu! (n.r. - aluzie la motto-ul privind protestul)“, a precizat Klaus Iohannis. 

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul „România vrea autostrăzi“ şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.  Protestul „România vrea autostrăzi“, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

PSD a anunţat în această dimineaţă că, în timpul protestului românilor pentru realizarea autostrăzilor vor începe lucrările la „autostrada Moldovei“, ministrul Transporturilor afirmând că s-ar pierde bani dacă lucrările ar stagna pentru cele 15 minute. În realitate e vorba de varianta ocolitoare a Bacăului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite