Ion Iliescu împlineşte astăzi 84 de ani. Fostul preşedinte nu va avea program public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu va avea public astăzi, în ziua în care împlineşte 84 de ani, şi este posibil să nu participe nici la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, programată pentru ora 18.00.

Ion Iliescu nu a participat nici duminică seară, la concertul organizat în cinstea sa, iar surse apropiate fostului preşedinte au declarat pentru Mediafax că participarea la eveniment ar fi fost „un efort prea mare“.

Duminică, membrii Clubului de la Bucureşti, organizaţie prezidată de către fostul şef de stat, au decis să organizeze, cu o zi în avans, la Ateneu, un concert de muzică clasică în interpretarea Orchesterei Naţionale de Tineret. Ion Iliescu nu a participat însă la evenimentul care a început la Ateneu la ora 19.00 şi a durat 70 de minute.

Şi în 2012 a fost organizat un concert la Ateneu cu ocazia zilei de naştere a lui Ion Iliescu. În 2013, preşedintele de onoare al PSD şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el.

Citeşte şi:

Iliescu subminează retorica lui Năstase, în ciuda lui Ponta. Ce spun social-democraţii

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu crede că Adrian Năstase a fost băgat la puşcărie din ordin politic. Social-democraţii  îi reamintesc lui Năstase că, totuşi, au încercat să-l scape de închisoare prin Legea amnistiei.

Cum au petrecut primul Revelion în libertate Ion Iliescu, Jean Ciochină şi Dan Falcan

Sfârşitul anului 1989 a însemnat, înainte de toate, incertitudine. Decenii de nemulţumire, dar şi de stabilitate socială au fost curmaţi printr-o dublă executare şi o revoluţie de doar câteva zile. adevarul.ro vă prezintă imaginea primului Revelion în libertate, aşa cum l-au trăit trei oameni cu perspective diferite: revoluţionarul Jean Ciochină, noul lider al ţării Ion Iliescu şi istoricul Dan Falcan.

Întâlnire istorică între Iliescu şi Mandela, după ce liderul sud-african a obţinut Nobelul pentru Pace

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, s-a numărat printre primii şefi de stat care l-au felicitat personal pe Nelson Mandela, după ce fostului lider sud-african i-a fost decernat Premiul Nobel pentru Pace, în 1993.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite