Ionel Dancă: Şi-a băgat dracul coada în PNL. Cine a spus că a tranşat congresul PNL înainte de competiţie? O aşa-zisă echipă câştigătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dancă la congresul PNL FOTO Captură video
Ionel Dancă la congresul PNL FOTO Captură video

Deputatul PNL şi susţinător al lui Ludovic Orban în cursa internă pentru şefia partidului, Ionel Dancă, a dat o lecţie în discursul său amintind de declaraţiile premierului Florin Cîţu, potrivit cărora, ar fi tranşat Congresul PNL. Liberalul s-a declarat „jignit” pentru că nu a fost „inclus” în „Echipa câştigătoare”.

Trebuia să fie o zi de sărbătoare azi. Aşa cum am văzut, şi-a băgat dracul coada în PNL. Nu o spun doar ca o vorbă populară, vorbesc foarte serios. Diavolul vine din greacă, diavolos şi înseamnă a arunca o lance spre animalul vânat, a spinteca. O altă variantă este diapalors, care înseamnă a tranşa un animal”, a transmis Ionel Dancă în discursul său la congresul PNL, unde liberalii ăşi aleg următorul preşedinte al partidului. . 

„Unde am mai auzit despre tranşare în PNL? cine a spus că a tranşat congresul PNL înainte de competiţie?” a întrebat liberalul. 

„O aşa-zisă echipă câştigătoare şi-a răspuns singur liberalul. „Mă simt jignit alături de colegii mei din organizaţiile campioane ale PNL că nu am fost incluşi în echipa câştigătoare”, a completat Dancă. 

El a explicat că „echipa câştigătoare a PNL sunt organizaţiile care au câştigat alegerile, ultimele bătălii electorale prin munca fiecărui membru devotat şi loial PNL”. 

Congresul PNL, eveniment la care participa 5.000 de delegaţi chemaţi să aleagă noul şef ae desfăşoară luni începând cu ora 11.00 la Romexpo. Florin Cîţu pleacă din poziţia de favorit, având de partea sa majoritatea liderilor de filială. Ludovic Orban a făcut campanie om la om în ultimele zile, vorbind personal cu aproape un sfert dintre delegaţi, susţin surse politice pentru „Adevărul”, şi e convins că balanţa va fi înclinată înspre el.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite