Ionel Dancă, despre organizarea Congresului PNL cu 5.000 de delegaţi: Pandemia nu opreşte democraţia. Nu are nicio legătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Danca FOTO Facebook Ionel Danca
Ionel Danca FOTO Facebook Ionel Danca

Deputatul PNL Ionel Dancă şi susţinător al lui Orban în cursa pentru şefia partidului a declarat la Congresul PNL, organizat cu 5000 de delegaţi, fiind întrebat dacă nu crede că românii se simt sfidaţi de organizarea evenimentului în contextul pandemic actual, că cetăţenii nu s-au simţi sfidaţi de organizarea altor evenimente, precum Untold.

„Guvernarea a trecut în plan sencund din păcate”, a declarat Ionel Dancă la Congresul PNL. 

Întrebat dacă nu crede românii se simt sfidaţi de organizarea cu 5000 de persoane a Congresului, Ionel Dancă a răspuns că românii nu s-au simţit sfidaţi de organizarea unor evenimente precum Untold. „Nu cred că românii s-au simţit sfidaţi de Untold, spre exemplu”, a spus liberalul. 

„Haideţi să fim serioşi ce persoană privată vrea eveniment cu 5000 de persoane. Pandemia nu opreşte democraţia”, a mai spus liberalul. 

Ionel Dancă a amintit şi de alegerile din Germania care urmează să aibă loc în acest weekend. „Nu are nicio legătură o manifestare democratică a unui partid cu pandemia. Duminică avem alegeri in Germania şi acolo nu se simte nimeni sfidat”, a mai completat Dancă. 

Congresul PNL, eveniment la care vor participa 5.000 de delegaţi chemaţi să aleagă noul şef, va începe la ora 11.00. Florin Cîţu pleacă din poziţia de favorit, având de partea sa majoritatea liderilor de filială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite