Politică

articolul anterior articolul urmator

Ionuţ Moşteanu, despre premier: Încearcă să-şi cumpere, pe ultima sută de metri, bunăvoinţa primarilor folosind banii românilor DOCUMENT

2
21 Sep 2021 15:28:41
Autor: Maria Dinu
Ionut Moşteanu FOTO Inquam Photos
Ionut Moşteanu FOTO Inquam Photos

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu acuză pe premierul Florin Cîţu că încearcă să-şi cumpere bunăvoinţa primarilor prin bani din Fondul de rezervă pentru voturi privind candidatura sa la preşedinţia PNL.

Moşteanu spune că într-o circulară transmisă prefecţilor, premierul le-a spus primarilor ca „până luni, la ora 12.00, să trimită necesităţile de finanţare din fondul de rezervă, după ce la rectificare a pus o sumă imensă în fondul de rezervă”

„Încă încearcă să-şi cumpere săptămâna asta, pe ultima sută de metri, bunăvoinţa primarilor folosind banii românilor, aşa cum a făcut şi la Anghel Saligny, lucruri inacceptabile din punctul nostru de vedere. Încă o dată dovedeşte că nu are niciun fel de scrupule şi nu-l interesează decât câştigarea Congresului folosind în acest sens resursele publice şi funcţia pe care temporar o ocupă", a declarat deputatul la Parlament.

În documentul invocat de deputat este precizat „vă rugăm să comunicaţi, în regim de urgenţă, până la data 27.09.2021 - ora 12:00 solicit[rile privind alocarea sumelor necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2021”. 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

m wakki
21.09.2021, 15:41:12

care este diferența dintre ăsta și dăncilă ?

+9 (11 voturi)
lamuritorul
21.09.2021, 16:21:43

Mos Teanu, CU CE PRET ATI CUMPARAT BUNAVOINTA AUR (PARTID EXTREMIST SI ANTI-EUROPEAN) ? Încă o dată dovedIti că nu aveti niciun fel de scrupule şi nu va interesează decât scopul care scuza mijloacele murdare.

Modifică Setările