Ionuţ Moşteanu, mesaj pentru PSD: „Aţi reuşit să adunaţi cea mai mare colecţie de minciuni. Când nu furaţi, minţiţi. Când nu minţiţi, furaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Moşteanu FOTO: Inquam Photos
Ionuţ Moşteanu FOTO: Inquam Photos

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a transmis, luni, un mesaj pentru PSD la dezbaterea moţiunii împotriva lui Cristian Ghinea: „Când nu furaţi, minţiţi. Când nu minţiţi, furaţi”.

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a afirmat că este a treia moţiune împotriva unui ministru USR-PLUS.

„Domnule Grindeanu, ştiţi cum să daţi proiecte cu intenţie, aţi dat OUG 13 şi aţi scos jumătate de ţară în stradă. Dar nu toţi cei care au pixul guvernamental fac asta. Este a treia moţiune împotriva unui ministru USR-PLUS. Lui Vlad Voiculescu i-aţi reproşat că nu a făcut în câteva luni ce nu s-a făcut în 30 de ani, lui Claudiu Năsui, că a blocat vacanţele luxoase ale funcţionarilor, dar la moţiunea lui Ghinea aţi reuşit să adunaţi cea mai mare colecţie de minciuni”, a afirmat Moşteanu.

El a precizat că liderul PSD Marcel Ciolacu a minţit de patru ori în ultimele luni spunând că PNRR a fost respins.

„Ciolacu a minţit de patru ori în ultimele luni că PNRR a fost respins. A scris în moţiune minciuni şi dezinformări. Domnule Ciolacu, aţi spus că reformaţi PSD. Cum, minţind în declaraţii publice? Când nu minţiţi, furaţi. Când nu furaţi, minţiţi”, a precizat deputatul USR-PLUS.

Partidul Social Democrat a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, care a fost dezbătută luni, în Parlament. Votul va fi dat marţi.

Vezi şi: Cristian Ghinea, la moţiunea simplă împotriva sa: „Am citit textul moţiunii, este un banc prost. Sunt cinci mari minciuni”

Grindeanu, la moţiunea simplă împotriva ministrului Ghinea: „Este prototipul useristului care ştie doar să dărâme. Este Clotilde Armand cu barbă şi burtă”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite