Ionuţ Moşteanu (USR) despre susţinerea lui Dan Popescu (PNL) la Sectorul 2: Exclus. Respingem orice încercare a PNL de a ne băga pe gât candidaţi cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Moşteanu - FOTO Eduard Enea
Ionuţ Moşteanu - FOTO Eduard Enea

Purtătorul de cuvânt al USR Ionuţ Moşteanu a exclus luni la „Adevărul Live” orice posibilitate ca USR să susţină candidatura acestuia pentru Sectorul 2 al Capitalei, motivând că „excludem orice încercare a PNL-ului de a ne băga pe gât candidaţi cu probleme”.

Întrebat la „Adevărul Live” despre o posibilă susţinere a lui Dan Cristian Popescu la primăria Sectorului 2 din Capitală, Ionuţ Moşteanu a subliniat că acest lucru este exclus.

„Exclus din punctul meu de vedere. Am discutat foarte mult cu colegii mei din USR din Bucureşti. Îl cunosc bine pe candidatul nostru din Sectorul 2, Radu Mihai, un om integru, curajos, bătăios şi nu se pune problema să facem rabat de la principiile şi valorile care ne-au adus şi condus în politică în aceşti patru ani de zile. Respingem orice încercare a PNL-ului de ne băga pe gât candidaţi cu probleme. Asta e exclus. Asta am şi cerut. De aia ne-am anunţat şi candidaţii. Ăştia sunt candidaţii noştri la sectoare, hai să-i vedem şi pe ai voştri. Când vorbim de alianţe politice să nu mai vorbim de împărţit caşcaval, iau eu o bucată mare, ia tu o bucată mică şi îţi mai dau altceva în altă parte. Să vorbim de oameni, de oameni cu nume şi prenume, cine şi ce a făcut. Dacă luaţi acuma oamenii din Sectorul 2 şi îi întrebaţi cine e primarul, nu o să ştie nimeni. Viceprimarul în funcţie PNL a condus această primărie şi a condus-o prost”, a declarat Ionuţ Moşteanu.

Cât despre argumentul liberalilor că Dan Cristian Popescu are mai multă notorietate decât candidatul USR, Moşteanu a explicat că şi Liviu Dragnea ar avea şanse la Alexandria dacă ar fi eliberat din închisoare.

„Dacă iese Dragnea mâine din puşcărie şi candidează la Teleorman ar fi favorit la Alexandria probabil. Ce fac PNL-ul, îl iau pe Dragnea pentru că e favorit? Nu despre asta discutăm. Discutăm despre oameni cu principii şi morală care vor să schimbe administraţia. Şi noi nu o să ne dăm la o parte niciun pas de la această linie”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt USR.

Vezi şi: Ionuţ Moşteanu (USR): Dacă Dragnea iese mâine din puşcărie PNL îl pune candidat la Alexandria că e favorit? PNL să se decidă dacă vrea USL sau USR

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite