Ionuţ Stroe: Concluziile Summit-ului NATO de la Madrid, un succes al diplomaţiei române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Stroe FOTO Inquam Photos
Ionuţ Stroe FOTO Inquam Photos

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a explicat într-un mesaj transmis pe Facebook că deciziile luate în urma Summitului de la Madrid reprezintă un succes al diplomaţiei române, arătând implicarea partidului pe care îl reprezintă în rezultatele actuale.

„La Madrid, Rusia a fost definită ca principala ameninţare la adresa securităţii euro-atlantice, la cererea României, formulată încă de la summit-ul Bucureşti 9, iniţiat de Preşedintele Klaus Iohannis”, a scris Ionuţ Stroe pe Facebook. 

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai transmis că „în teren, vom vedea o creştere semnificativă a efectivelor NATO din România, ca urmare a noii importanţe strategice pe care zona Mării Negre o are acum pentru alianţă, tot în urma eforturilor ţării noastre”, arătând că „aceste lucruri sunt rodul unei munci de echipă, sub coordonarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„PNL este singurul partid din România care are relaţii puternice atât cu partenerii noştri europeni, cât şi cu SUA. Faptul că PNL este conectat la occident şi păstrează în permanenţă legături strânse cu marea familie occidentală a Partidului Popular European şi cu partenerii noştri de peste ocean se vede cel mai bine în momente ca acesta, de succes diplomatic deplin”, a mai susţinutt Stroe. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite