Ionuţ Stroe, despre evaluarea şi remanierea miniştrilor: Nu există la nivel guvernamental nicio discuţie clară în legătură cu remanierea vreunuia dintre miniştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Stroe FOTO: INQUAM PHOTOS
Ionuţ Stroe FOTO: INQUAM PHOTOS

Purtătorul de cuvânt al PNL susţine, în ceea ce priveşte evaluarea şi remanierea miniştrilor, că în acest moment la nivel guvernamental nu este nicio discuţie clară pe acest subiect.

Ionuţ Stroe a precizat la Antena 3 faptul că evaluarea unui ministru este un proces permanent şi cu siguranţă premierul cunoaşte rezultatele activităţilor fiecăruia. De asemenea, liberalul a menţionat că în acest moment la nivelul coaliţiei nu există nicio discuţie despre remanierea unui ministru.

 „Vă asigur că această evaluare a fiecărui ministru în parte este un proces permanent. Cu siguranţă prim-ministrul cunoaşte atât agenda fiecărui ministru în parte, cât şi rezultatele activităţii lor. Nu spunem că totul este perfect, nu spunem că avem un guvern fără cusur, dar pot să vă spun că în acest moment nu există la nivel guvernamental şi la nivelul de coaliţie niciun fel de discuţie clară în legătură cu remanierea vreunuia dintre miniştri”, a explicat Stroe. 

Purtătorul de cuvânt al PNL explicat că, dacă Nicolae Ciucă ar simţi că este nevoie de remanierea unuia dintre miniştri ar purta această discuţie în coaliţie.

  „Asta nu înseamnă, subliniez că premierul nu ştie şi dacă cumva din evaluările dânsului, va rezulta că e nevoie de acest lucru, o va face cu siguranţă, dar atenţie, precedată în mod obligatoriu este prevedere chiar în protocolul de coaliţie, de o discuţie în cadrul coaliţiei cu partidul sau între partide, pentru că aceşti miniştri sunt susţinuţi politic acolo”, a explicat Ionuţ Stroe la Antena3.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite