Jean-Claude Juncker va susţine un discurs în plenul reunit al Parlamentului pe 11 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va susţine un discurs în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, pe 11 mai, cu ocazia aniversării a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

"Pe data de 11 mai va rosti în Parlamentul României o alocuţiune preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, alocuţiune intitulată ”Viitorul Europei”. Prezenţa domniei sale este ocazionată de împlinirea a zece ani de la aderarea României la UE”, a anunţat marţi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai precizat că pe 26 aprilie Parlamentul se va reuni în şedinţă solemnă pentru a marca o sută de ani de la adoptarea, în 1917, a două legi de către legislativul aflat în refugiu la Iaşi: legea votului universal şi legea agrară.

Şefa reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Cristea, a declarat, marţi, la o dezbatere a Grupului de Dialog Social privind preşedinţia României la Consiliul European, că preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi prim-vicepreşedintele Frans Timmermans vor veni în România pentru dezbateri legate de viitorul Uniunii Europene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite