Jigniri în Parlament. Turcescu l-a invitat pe Nicolicea să-i verifice „bilele mari şi negre“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu
Robert Turcescu

USR a retras cele peste 6000 de amendamente depuse pentru modificarea Regulamentului, anunţul fiind făcut în cadrul unei şedinţe în care deputaţii s-au jignit reciproc, iar Robert Turcescu a afirmat că are bile negre, „da, mai mari”, invitându-l pe Nicolicea să verifice acest lucru, potrivit Mediafax.

„E, atât de geniale au fost amendamentele încât au fost retrase azi. (...) Cei de la USR au depus 600.000, spun ei, apoi 6000 de amendamente, într-un format ilizibil, deci la batjocură, atât pentru o propunere de modificare a Regulamentului, cât şi pentru a doua propunere de modificare, aceleaşi amendamente (...)”, a declarat deputatul PSD Eugen Nicolicea, la finalul şedinţei Comisiei pentru Regulament.

Eugen Nicolicea a cerut reprezentantului USR să confirme, în cadrul şedinţei, retragerea amendamentelor, afirmând că „scrisoarea de retragere este încâlcită”.

Şedinţa comisiei a fost marcată de tensiuni, preşedintele comisiei afirmând că opoziţia a susţinut "bazaconiile" USR fără să ştie despre ce este vorba.

Preşedintele Comisiei pentru Regulament, deputatul PSD Eugen Nicolicea, i-a spus deputatului PMP Robert Turcescu că se repetă „ca un papagal”, iar acesta l-a comparat pe Nicolicea cu un dihor.

„(...) vă pot compara eu cu un dihor. Păstraţi-vă decenta”, a replicat Turcescu.

„Se pare că nu ai decât nişte bile negre azi”, i-a mai spus Nicolicea deputatului PMP.

„Da, mai mari”, a replicat Turcescu.

„Mai mari, dar tot negre. (...) Cu atât mai rău, ne uităm la culoarea fiecăruia”, a spus Nicolicea.

„Chiar vă invit”, i-a spus Turcescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite