articolul anterior articolul urmator

Jos pixurile de pe PSD!

100
6 Jan 2017 15:24:23
Daniela Raţiu

100 Comentarii

Un U
6.01.2017, 15:39:16

Eu cred ca e exact invers. Ati fost platit sa scrieti atatia ani impotriva PSD incat acum vi se pare chiar ciudat sa nu mai fiti indemnati, si platiti, pentru asta ! :))

-35 (43 voturi)
Un U
6.01.2017, 15:40:49

Doar faptul ca Adevarul e in insolventa de atatia si atatia ani, si continua sa va plateasca baban, ar trebui sa te puna pe ganduri ! Dar cum sa gandesti astfel atunci cand ai portofelul plin ?

-34 (40 voturi)
ro-lari
6.01.2017, 15:55:13

Ahaaa ....? "Jos pixurile de pe PSD"? si "Asta se va auzi în redacţii" Oare noi nu stiam ca voi scrieti la comanda? Aliniereaaaaaaaaa! Casapiti PSD-ul ! La luptaaaa marsssssssss! Bravo presa romaneasca - O'ti fi voi "media"aritmetica a noninteligentelor majoritare, cu cateva exceptii notabile, dar prea va lasati inclonati - si impertinenti mai faceti si morala! Altora aliniati si ei - dar doar in mintea voastra. Ca voi nu ganditi voi munciti! Pentru voi nu exista exceptii ce gandesc - iar daca exista ii acoperiti cu acuze ca s-au culcat cu Dzeu sau Maica precista nu's care !

-21 (33 voturi)
Românii Au Talent Românii Beau Solvent
6.01.2017, 15:56:59

Comentariu considerat abuziv.

Paun Al
6.01.2017, 16:21:10

PSD-ul ca si continuator in oameni ,in discipoli ai lor , in scoala de partid , in mentalitati al vechii nomenclaturi comuniste , nu face decat ceea ce au fost scoliti sa faca . Sa doreasca puterea absoluta . Colegul dv de jurnalism F Negrutiu explica pe intelesul tuturor despre ce este vorba , cu ce "sentimente " revine la putere PSD : "O stare de urgență plutește în aer. S-a pierdut timpul, țara a fost deturnată de la cursul ei firesc. Un an de tehnocrație a distrus ceea ce s-a construit cu migală în decenii. Unii dintre ei au scăpătat, au pierdut cifră de afaceri, contracte cu statul, alții au intrat în pușcărie, în fine, unul a dispărut pur și simplu. (Ghita ) Dar cu cât revin mai repede lucrurile la normal, cu atât se va întoarce dl. Ghiță mai repede la orfelinii pe care i-a părăsit intempestiv. Repunerea în funcțiune a mecanismului stat-partid, care a născut marile averi ale României, este prioritatea maximă a dlui Dragnea. Securizarea averilor dobândite în anii capitalismului sălbatic, liniștea cheltuirii banilor acumulați din rapt organizat, alungarea spectrului închisorii și al anchetelor DNA - toate astea fac parte din programul alternativ de guvernare, pe care îl înțeleg foarte bine inițiații contractelor cu statul. " PS..Daca mai continuati cu texte din astea , nu va vad bine ...:) Va va chema seful sa va explice , ceea ce i-a explicat si d-nei Ursu .

+26 (30 voturi)