Politică

articolul anterior articolul urmator

Jurnaliste bruscate la Congresul PNL: „În nouă ani de PSD, doar la mitingul de la Târgovişte am mai păţit aşa ceva“ VIDEO

10
27 Sep 2021 20:22:17
Autor: George-Andrei Cristescu
Jurnalista Mădălina Mihalache a arătat modul în care s-au comportat unii organizatori de la Congresul PNL. FOTO Captură video
Jurnalista Mădălina Mihalache a arătat modul în care s-au comportat unii organizatori de la Congresul PNL. FOTO Captură video

Tensiunea de la Congresul PNL nu a dus doar la confruntarea dintre cele două tabere, ci şi la un comportament agresiv al unor organizatori ai evenimentului faţă de jurnalişti, tot mai multe filmări fiind scoase la suprafaţă în ultimele ore.

Primul caz semnalat a fost al jurnalistei Iulia Garbacea de la PRO TV. Un reprezentant al echipei Cîţu a încercat nu doar să o împiedice să filmeze, ci a şi bruscat-o în încercarea de a o îndepărta de cabinele de vot.

„Un domn din echipa câştigătoare, deranjat teribil că filmam într-o zonă în care îşi dorea să nu fie ochi de jurnalist, m-a prins de mână, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ şi m-a făcut să mă învârt pe călcâie”, a povestit Iulia Garbacea pe Facebook. Jurnalista a prezentat şi înregistrarea video cu incidentul de la Congresul Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, jurnalista Mădălina Mihalache, de la Antena 3, a arătat modul în care s-au comportat unii organizatori de la Congresul PNL. „N-am scris până acum pentru că n-aveam dovada. Vreau doar să ştiţi că în nouă ani de PSD, doar la mitingul de la Târgovişte am mai păţit aşa ceva!”, a scris Mădălina Mihalache pe Facebook. „Urmăriţi o mostră de liberalism marca #echipacastigatoare!”, a adăugat aceasta, cu trimitere la echipa lui Florin Cîţu, fără să precizeze cu cine a intrat în conflict.

În secvenţele video se mai observă că şi jurnalista Realitatea Plus Cătălina Mănoiu este împiedicată să filmeze de un bărbat care pune mâna pe ea şi o împinge din zona unde votau delegaţii PNL aflaţi la Romexpo.

VIDEO Jurnaliste bruscate la Congresul PNL

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Adrian Foangǎ
27.09.2021, 20:45:51

Daca nu depune plangere la politie, e doar garagara de presa.

-16 (16 voturi)
Vasile Naftuli
27.09.2021, 20:57:48

Voi n-ași fost bruscate, ați fost mângâiate „democratic”.

-16 (16 voturi)
Fil Bert
27.09.2021, 22:04:03

Superman e supermîrlan ca n-a avut timp sa zica nimic de incidente, e prea ocupat sa-i ia gîtu' celuilalt delirant...

+11 (15 voturi)
Uccello Aciduzzu
27.09.2021, 22:30:50

E doar o mica "neintelegere". Acolo au fost bărbați adevarati si desigur misogini ( ca daca nu erau nu mai erau bărbați adevarati)! Măcar a fost mioritica! Sa va pregatiti pentru comgresul USR! Prezenta feminină nu va fi permisa! Doar colegii jurnaliști cu rochita scurta roz, tocuri de 10cm, rujati pe buzite si cu unghiile facute vor avea acces. Daca faceti ca si acum or sa strige ca sunt discriminati. Sunt acceptati si barbatii corespunzatori ( arieni) doar sociopati, cu o totala lipsa de empatie fata de membrii societatii pe modelul presedintelui Barna.

-12 (16 voturi)
emil mihai
28.09.2021, 07:19:12

Cu siguranta asazisele jurnaliste nu au intrat in zona cabinelor de vot ale PSD .

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările