articolul anterior articolul urmator

Justiţia şi Mafia. Marea păcăleală!

12
14 Sep 2017 11:31:53
Cătălin Predoiu

12 Comentarii

desiati
14.09.2017, 11:43:52

" Pentru că aşa cum este de adevărat că un nevinovat după gratii nu înseamnă Justiţie, la fel de adevărat este că un vinovat făcând legi în Parlament este esenţa anti-Justiţiei! " Asta e prea profunda ! Deci pretindeti ca i-ati declarat vinovati pe cei care fac Legi in Parlament. Banuiesc ca va referiti la Iohanis, prins cu delapidarea de case de la statul roman, si care e binemersi in libertate .

-6 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
14.09.2017, 12:45:50

”Dacă nu se vrea sau nu se poate, pentru că România e pe cale să revină la un model de „democraţie” de tip Sud-America anilor 1970, rămâne să o luăm de la capăt pentru o Românie cinstită!” ”..să o luăm de la capăt pentru o Românie cinstită!” Ce frumos..! Numai ca asta ar semna ca dumneta d-le Predoiu, si inca multi altii ca dumneata (din PNL, PSD, UDMR) sa va lasati de politica..!:) Altminteri, ce sanse am avea daca am incerca sa construim o Romanie cinstita, luânad-o de la capat cu aceesi politicieni care au contribuit la mafiotizarea institutiilor ei si a relatiilor dintre aceste institutii..? Si nu, nici vorba de asa ceva.. România nu ”e pe cale să revină la un model de „democraţie” de tip Sud-America anilor 1970” E prea..tarziu..! Pentru ca Romaia e deja destul de..babuinizata pentru a dezvolta in continuare si cu succes deplin un nivel de trai, o mentalitate, o educatie civica, un electorat responsabil si un model de democratie tribala, toate de genul celor din tarile bazinului fluviului Congo..!

0 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
14.09.2017, 12:47:34

”ar insemna ca dumneata”, ”cu aceeasi politicieni”, ”Pentru ca Romania e deja”.

-1 (5 voturi)
eu doar constat
14.09.2017, 17:32:05

Mult zgomot pentru nimic. Asta este esenta interventiei fostului ministru al justitiei, actualului avocat Catalin Predoiu. Aduce doua cuvinte incompatibile si le pune impreuna Justitia si mafia. Este mafie in justitie, asta nu spune. Este mafie in sistemul judiciar, care nu inseamna numai justitie, ci este mai larg? Nici asta nu spune, dar combate, a la Caragiale, pentru ca asa face bine. Da, in sistemul judiciar, din care fac parte si parchetele, care, o repet chiar daca a inceput sa deranjeze - nu inseamna justitie, exista mafie. Col. Dragomir a declarat-o iar dezbaterile pe aceasta tema au cuprins toata tara. A te face ca nu vezi si sa bati campii pe teme de procedura de modificare a unor articole din Codul Penal, care puteau fi evitate prin OUG 13, la care, chiar dl Predoiu sugereaza ca se va ajunge inseamna fariseism politic. Tot ministrul justitiei din actualul guvern va trebui sa iasa vinovat daca articolele vor fi amendate conform deciziei CCR, chiar daca, acum vor fi rezultatul concluziilor unei comisii parlamentare. Madam Pruna n-a fost lasata de Kovessy sa amendeze o parte din articolele vizate de CCR la OUG-ul din vara lui 2016 si acum, volens-nolens, va trebui sa se produca. Dar nu-i de vina nici Monica Macovei, care a impus Codul Penal in vigoare, plin de articole si prevederi neconstitutionale si nici ministri, sau guvernele actualei opozitii, care i-au urmat Monicai Macovei, ci numai ministrul Toader si fostul Iordache, iar in acest timp instantele judeca in lipsa unor articole constitutionale. A pune piedici cu tot dinadinsul guvernului actual nu este intotdeauna productiv si DNA este institutia care a trebuit sa claseze peste 2000 de dosare bazate pe articole neconstitutionale. Unde-i pacaleala si de fapt cine a iesit cel pacalit? E o situatie de care fotbalistii rad cu expresia "a-ti da cu stangu'n dreptul."

-6 (8 voturi)
Melos Negros14
14.09.2017, 19:17:03

Comentariu considerat abuziv.