Politică

articolul anterior articolul urmator

Kelemen Hunor, despre amendamentele privind ridicarea obligativităţii purtării măştii: Nici nu ştiu dacă este populism, este iresponsabilitate

3
23 Feb 2021 21:41:36
Autor: News.ro
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Vicepremierul Kelemen Hunor afirmă că amendamentele depuse în Parlament privind ridicarea obligativităţii purtării măştii sunt mai mult decât populism şi reprezintă o dovadă de iresponsabilitate. El dă asigurări că astfel de amendamente vor fi respinse.

Kelemen Hunor a afirmat că în mod "categoric" amendamentele celor care pledează în Parlament pentru ridicarea obligaţiei privind purtarea măştii de protecţie sanitară nu pot fi votate, având în vedere beneficiile demonstrate ale acestei măsuri. 
 
"Vor fi respinse. Vor fi respinse, fiindcă nu pot fi votate. Şi este iarăşi o greşeală, un populism, nici nu ştiu dacă este populism, este iresponsabilitate. Când peste tot în lume se vede ce se întâmplă în această pandemie, când se văd efectele, consecinţele purtării măştilor şi aceste restricţii au demonstrat că acolo unde au fost respectate sugestiile sau regulile impuse de autorităţi lucrurile stau mult mai bine decât în alte părţi. Deci nu se pune problema. Aceste amendamente trebuie respinse, nu putem să ne jucăm nici cu viaţa semenilor, nici cu regulile impuse de specialişti, nu de politicieni. Politicienii sunt să-şi asume deciziile luate, dar aceste decizii au fost propuse de specialişti, ei ştiu mult mai bine decât orice om politic ce e de făcut într-o astfel de situaţie, deci vom respinge, vom vota categoric împotrivă”, a declarat Kelemen Hunor, marţi seară, la Realitatea Plus.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Edmond Wolf
23.02.2021, 22:25:33

„Când peste tot în lume se vede ce se întâmplă în această pandemie,... ” În lume se vede ceea ce massmedia coruptă, cumpărată și iresponsabilă dorește să se vadă. Amendamentele ar însemna revenirea la „normalitatea pervertită” dinaintea pandemiei de care-i este groază domnului Klauss Schwab și adepților săi de la FEM. Adică fețe zâmbitoare, întâlniri cu prietenii, dreptul de a fi fericit în comunitate alături de cei ca tine, dreptul de a merge la biserică și la teatru, etc. Asta-i îngrozește pe Ciolanis, Arahat, Hunor, etc. Posibilitatea ca noi să ne și bucurăm de viață nu doar să fim sclavi.

-2 (6 voturi)
Davide Isa
24.02.2021, 12:37:29

Prostituata politica numita udmr ar trebui sa nu mai existe in parlament, iar hunor si toti oligarhii lui sa plece acasa. In-afara sa vorbeasca pe nas (ca acum) si sa se prostitueze cu fiecare partid aflat vremelnic la putere, n-a stiut sa faca nimic altceva bun pentru comunitatea de maghiari care se zbate in mizerie si saracie. Exista deja grupul minoritatilor, cel care ar trebui sa-i inluda si pe maghiari.

-1 (1 vot)
Pop Max
23.02.2021, 22:33:11

Hunore, bozgore, nu mai păcălești pe nimeni cu „specialiștii” tăi. Purtarea măștii în public nu are absolut niciun efect asupra covidelui, e doar excesul de zel al unor funcționărași speculat de niște politicieni dornici să testeze nivelul de conformism al populimii.

-4 (6 voturi)
Modifică Setările