Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi bătut de Dacian Cioloş. În acest caz „suntem într-un mare necaz“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul UDMR, Kelemen Hunor. FOTO Inquam Photos / George Călin
Liderul UDMR, Kelemen Hunor. FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, că la alegerile prezidenţiale s-ar putea spune sigur că preşedintele Klaus Iohannis va intra în turul doi, iar în această situaţie va câştiga un al doilea mandat. Însă, liderul UDMR a precizat că Iohannis poate fi bătut de Dacian Cioloş, dar în aces caz „suntem într-un mare necaz“, potrivit publicaţiei Maszol, citat de G4Media.

Kelemen Hunor a făcut mai multe declaraţii despre situaţia politică din România, joi, acesta fiind prezent la şedinţa Consiliul Reprezentanţilor UDMR a organizaţiei teritoriale Trei Scaune – Covasna, în care s-au desemnat delegaţii organizaţiei teritoriale la Congresul UDMR din 22-24 februarie 2019.

Pe lângă ideea că Dacian Cioloş ar putea să-l bată de Klaus Iohannis, Kelemen Hunor a vorbit de euroscepticismul puternic din interiorul UE.  „În opinia lui Kelemen, PPE are şanse să obţină cele mai multe voturi, iar în interiorul PPE, după Germania, grupul maghiar din Bazinul Carpatic va fi cel mai puternic iar UDMR doreşte să întărească acest grup maghiar cu cele două mandate“, potrivit G4Media.

De asemenea, liderul UDMR a criticat formaţiunile din Opoziţie, în special PNL, care nu a reuşit să vină la negocieri cu propuneri concrete. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite