Kelemen Hunor îi face de ruşine pe Cioloş şi Barna: Prima variantă a pactului spunea că nu contează ce spune CCR. Eu nu pot accepta acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor. FOTO Eduard Enea
Kelemen Hunor. FOTO Eduard Enea

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, i-a criticat pe preşedinţii Alianţei USR-PLUS pentriu modul cum a fost redactat pactul privind susţinerea alegerilor anticipate în caz de cădere a Guvernului Dăncilă, fiind precizat faptul că Dacian Cioloş şi Dan Barna ar fi vrut să nu se ţină cont de deciziile CCR.

„În primul rând au trimis prin e-mail un text în weekend. Apoi, ieri au zis că nu e bun textul, l-au mai schimbat. Acum trebuie să se hotărască şi ei, că am impresia că acolo există o oarecare nesiguranţă. Prima variantă spunea că nu contează ce spune Curtea Constituţională. Dacă noi ne înţelegem şi noi avem putere, trecem peste Curtea Constituţională. Eu nu pot accepta acest lucru“, a declarat Kelemen Hunor într-un interviu pentru Adevărul.  

Liderul UDMR a subliniat că PLUS şi USR ar trebui să înţeleagă mai bine ce înseamnă respectarea deciziilor CCR. 

„E vorba de o decizie din 2012. E corectă, trebuie respectă. Nu putem spune că în momentul în care suntem mulţi nu ţinem cont de decizia Curţii“, a completat Kelemen Hunor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite