Klaus Iohannis, despre criza sanitară: Vorbim despre o catastrofă. Mergeţi şi vă vaccinaţi, să nu ajungeţi la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
Klaus Iohannis FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel către români pentru a merge să se vaccineze. Şeful statului consideră că România se confruntă cu o catastrofă.

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situaţie disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părţile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluţie decât vaccinarea şi trebuie să fim serioşi şi să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeţi şi vă vaccinaţi, să nu ajungeţi la spital, să nu daţi boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a fost mesajul adresat de preşedintele Klaus Iohannis. 

Guvernul demis a luat decizia impunerii unui nou set de măsuri prin care să fie încurajată vaccinarea şi prin care are loc impunerea de restricţii pentru cei nevaccinaţi.

De exemplu, după ora 21 nu vor mai putea circula cei nevaccinaţi, cu excepţia celor care sunt ieşiţi pentru cazuri urgente sau cei care sunt în interes de serviciu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite