Klaus Iohannis a eliberat din funcţie un adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos / George Calin
Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele Klaus Iohannis l-a eliberat vineri din funcţia de adjunct al directorului SRI pe Viorel-George Voinescu şi a semnat numirea în această funcţie a lui Răducu Gheorghe Stancu, la data de 1 august, informează Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Iohannis a semnat şi decretul privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele, la trecerea în rezervă, a generalului-locotenent – cu trei stele Viorel-George Voinescu din Serviciul Român de Informaţii, la data de 1 august 2020.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul pentru trecerea în rezervă a domnului general-locotenent - cu trei stele Laurian Anastasof din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 1 august.

Alte decrete semnate de Klaus Iohannis sunt:

„- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a doamnei Mirela Dohotar – pensionare, la data de 1 august 2020;

- Decret privind eliberarea din funcţia de judecător, vicepreşedinte al Tribunalului Olt a doamnei Nuţi-Florentina-Olt Meşină – pensionare, la data de 1 august 2020”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite