articolul anterior articolul urmator

Klaus Iohannis faţă cu suspiciunea şi nesiguranţa

31
26 Sep 2014 11:51:53
Adi Zăbavă
Klaus Iohannis, la Adevărul Live   FOTO David Muntean/Adevărul
Klaus Iohannis, la Adevărul Live   FOTO David Muntean/Adevărul

31 Comentarii

Joben
26.09.2014, 12:53:06

Klaus Johannis este omul potrivit pentru schimbarea de care au nevoie romanii si Romania. Poate nu are atitudinea si tupeul dambovitean care sa-i permita atacuri la persoana sau dezinformari grosolane, sau minciuni electorale s.a.m.d. (vezi V.V.P.) Johannis este un bun diplomat este un gentleman in vorba si-n comportament, atat ca om cat si ca om politic este bine organizat, rational si vertical ceea ce nu se poate spune de toti candidatii. Ce este cel mai important pentru alegatori este faptul ca el nu este sprijinit de moguli din mass media sau de importanti oameni de afaceri. El a afirmat clar ca nu are polite de platit fata de nimeni. Toti ceilalti candidati au avut sansa de a ne arata cat bine pot face pentru Romania, de ce sa nu-i dam si dlui. Johannis acest privilegiu? De abia astept confruntarile 1 vs 1 cu restul candidatilor dar mai ales cu mitomanul plagiator. Atunci poate multi o sa-si deschida ochii si o sa realizeze ca Johannis poate aduce schimbarile in bine de care avem atata nevoie. Toate afirmatiile mele cu privire la acest om sunt din pura convingere.

+23 (25 voturi)
Taunul 77
26.09.2014, 13:05:25

Ca Johannis are o campanie slaba, e evident, asta nu se poate nega. Dar importanta e cauza: candidatul sau echipa de consilieri electorali?

+14 (16 voturi)
Adrian Marchetti
26.09.2014, 13:20:52

De ce va ajunge Johannis presedinte?Pentru ca romanul e satul de derapajele unui presedinte``jucator`` timp de 10 ani.E satul de un presedinte ``cu gura mare``.Cu cat tace mai mult si nu ``face gura`` Johanis va creste in sondaje.In ultimele zile de campanie in acele ``batalii`` televizate la ore de varf intre cei 5-6 candidati importanti se va vedea avantajul luiJohanis.El va vorbi ca un cetatean roman civilizat,manierat si inteligent.Nu va ridica tonul si nu va gesticula aprins cu vreun candidat.In turul 2 il va invinge pe Ponta.Totusi exista un risc .Cand te critica rivalii de stanga nu e nicio problema.Pericolul e cand candidatii de dreapta lovesc si vor lovi in Johanis.Sper totusi ca Basescu ce probabil in adancul inimii lui isi doreste acum o victorie a lui Ponta pt ca peste doi ani la alegerile parlamentare sa fie el liderul dreptei.De asta i-a luat la rand pe toti inclusiv pe Blaga.Basescu chiar se crede un Putin al Romaniei care odata coborat din jiltul prezidential crede ca se poate urca pe fotoliul de prim ministru al noului guvern.Se si vede prim ministru al unui guvern ce il va avea opozant pe un presedinte pesedist numit Ponta.Si iar vom avea parte de o politica vulgara timp de ani de zile.

+14 (18 voturi)
Mihnea Genelis
26.09.2014, 13:43:57

Comentariu considerat abuziv.

Serban Duca
26.09.2014, 13:55:45

Iohanis este un candidat atipic pentru România: nu-si injura contracandidatii, nu face glumitze stupide, nu se bate pe burta cu toți cei pe care ii intalneste, pe scurt este o persoana serioasa care, din păcate, nu are priza la clienții carciumilor satesti care constituie majoritatea votantilor din Romanica. Poate va avea o șansa in turul doi, dacă din ce in ce mai multi se vor lamuri ce pacoste e reprezintă plagiatorul național.

+23 (25 voturi)