Klaus Iohannis, către medici: Ştim că vă e greu, dar voi sunteţi în prima linie. Ne uităm la voi cu speranţă. Sunteţi linia de apărare în faţa acestei epidemii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, preşedintele României. FOTO Presidency.ro
Klaus Iohannis, preşedintele României. FOTO Presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel, de data aceasta adresat medicilor, spunându-le acestora că are parte de toată susţinerea clasei politice şi că ei sunt „linia de apărare împotriva coronavirusului”.

Principalele declaraţii ale lui Klaus Iohannis: 

Încep cu un gând şi o încurajare pentru suceveni. a fost nevoie de carantinare pentru Suceava. Măsura a fost luată la timp. Nu sunteţi singuri. Vom avea grijă ca tot ce este necesar pentru Suceava şi comunele din jur să ajungă acolo. Respectaţi ceea ce autorităţile impun. respectaţi normele de igienă. Respectaţi normele de distanţare socială. Evitaţi orice contact fizic! Nu vă îmbrăţişaţi! 

Un gând bun şi o încurajare vreau să exprim pentru medicii şi întreg personalul medical. Ştim că vă este greu, dar voi sunteţi în prima linie. Noi toţi ne uităm la voi cu speranţă, cu încredere. Sunteţi linia de apărare în faţa acestei epidemii. Ştiu că vor veni zile şi mai grele. Vom face tot ce putem pentru a vă asigura materialele de protecţie de care aveţi nevoie. 

Am discutat la întâlnire situaţia din Suceava. Suntem conştienţi de seriozitatea pasului care s-a făcut. Am discutat situaţia din spitale. Noi ne facem treaba. Respectaţi măsurile autorităţilor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite