Klaus Iohannis, mesaj pentru PNL şi Costel Alexe: Eu aş aştepta cel puţin să se autosuspende din funcţiile pe care le are

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis recomandă autosuspendarea din toate funcţiile a lui Costel Alexe. FOTO Arhivă
Klaus Iohannis recomandă autosuspendarea din toate funcţiile a lui Costel Alexe. FOTO Arhivă

Klaus Iohannis a declarat că se aşteaptă ca fostul ministru Costel Alexe să se suspende din funcţiile pe care le are până în momentul în care îşi clarifică situaţia, actualul şef al  CJ Iaşi fiind urmărit penal de DNA.

„Nu ştiu dacă PNL trebuia să discute mai repede sau încet aceste chestiuni. Dacă domnul Alexe va fi cercetat penal, atunci eu aş aştepta cel puţin să se autosuspende din funcţiile pe care le are, cel puţin până clarifică situaţia”, a declarat Klaus Iohannis, fiind întrebat de situaţia lui Costel Alexe. 

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat că îşi menţine părerea că „penalii” ar trebui să facă un pas în spate, în momentele în care au probleme cu legea. lucru pe care l-a zis de nenumărate ori când la putere erau cei din PSD.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seară că încă nu a luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe Costel Alexe, care este urmărit penal de DNA pentru infracţiuni de corupţie, precizând că partidul nu-i poate impune acestuia să demisioneze deoarece a fost ales prin vot direct de către cetăţeni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite