Klaus Iohannis, omagiu pentru victimele de la Colectiv. Şeful Statului a depus o coroană de flori în faţa clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a depus miercuri dimineaţă o coroană de flori în faţa clubului Colectiv. Astăzi se fac patru ani de la tragedia care a dus la moartea a zeci de tineri.

Şeful Statului a ajuns în faţa clubului Colectiv în jurul orei 9.40, conform agendei oficiale publicate de Administraţia Prezidenţială. Acolo, acesta a depus o coroană de flori pentru a omagia victimele care au murit în incendiul din urmă cu patru ani.

Mai apoi, de la ora 10.00, Klaus Iohannis participă la deschiderea Târgului Internaţional INDAGRA, care are loc la Romexpo.

Miercuri dimineaţă, şi premierul demis Viorica Dăncilă a adus un omagiu victimelor de la Colectiv printr-un mesaj în care subliniază că tragedia reprezintă „simbolul unei profunde dureri naţionale” şi că rămâne o lecţie grea în memoria românilor „şi cere implicit un simţ de răspundere şi vigilenţă din partea tuturor”.

Aceasta a adăugat apoi că „este nevoie să deschidem ochii şi să recunoaştem când lucrurile nu funcţionează”, şi că instituţiile şi autorităţile statului, forţele politice şi societatea civilă trebuie să invervină cât mai rapid împotriva actelor care pun în pericol siguranţa oamenilor.

FOTO presidency.ro

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite