Klaus Iohannis, şedinţă de lucru cu premierul, vicepremierul Dan Barna, ministrul de Finanţe şi cel al Fondurilor Europene de la ora 14.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Presidency.ro
FOTO Presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis va avea o şedinţă de lucru joi, de la ora 14.30 la Palatul Cotroceni, cu premierul Florin Cîţu, vicepremierul Dan Barna, ministrul de Finanţe Alexandru Nazare şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, transmite Administraţia Prezidenţială.

Ultima şedinţă de lucru a şefului statului cu membrii Guvernului a fost pe 14 ianuarie, printre subiectele de discuţie fiind şi campania de vaccinare împotriva COVID-19 în România.

Executivul a adoptat miercuri un memorandum privind mecanismul pentru elaborarea poziţiei Guvernului României cu privire la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) prin care a fost stabilită modalitatea de lucru pentru ca în februarie şi martie PNRR să fie actualizat şi apoi trimis la Comisia Europeană ăentru a obţine aprobarea.

De asemenea, bugetul pentru acest an urmează să fie trimis în Parlament undeva la începutul lunii februarie, a anunţat şeful Guvernului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite