Ce mesaj a avut Klaus Iohannis pentru coaliţie după depunerea jurământului de către Ioana Mihăilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO: Aministraţia Prezidenţială
Klaus Iohannis FOTO: Aministraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat coaliţia de guvernare, miercuri seară, după rezolvarea crizei politice generate de demiterea lui Vlad Voiculescu. Şeful statului le-a cerut liderilor politici să o sprijine pe Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătăţii.

UPDATe Klaus Iohannis: Onoraţi musafiri, doamna ministru, preluaţi astăzi un minister complicat într-o perioadă dificilă de pandemie. Vă doresc  multă putere de muncă. Cred că este un moment bun să spun că sunt bucuros că în coaliţie s-a găsit un modus vicendi care ne dă tuturor speranţă că lucrurile vor merge de acum încolo şi mai bine. Să o sprijiniţi pentru că va avea multe probleme de rezolvat. Urez succes coaliţie şi să terminăm cu rezultate această situaţie pandemică. 

***

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 21 aprilie 2021, decretul de numire în funcţia de membru al Guvernului a doamnei Ioana Mihăilă, ministrul sănătăţii”, a transmis Adminstraţia Prezidenţială. 

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc la ora 18:15, la Palatul Cotroceni.

De asemenea, Administraţia Prezidenţială a anunţat că şeful statului va susţine o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, de la ora 19.00. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite