Politică

articolul anterior articolul urmator

Imagini cu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia în vizită la piramidele din Egipt | FOTO VIDEO

24
28 Oct 2021 16:39:51
Autor: Maria Dinu
Ceremonia primirii oficiale de către Preşedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi FOTO Administraţia Prezidenţială
Ceremonia primirii oficiale de către Preşedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi FOTO Administraţia Prezidenţială

Aflat într-o vizită oficială în Replublica Arabă Egipt, şeful statului, Klaus Iohannis a fost surprins de către turiştii români, alături de soţia sa, Carmen Iohannis, potrivit unor imagini publicate de Gazeta de Prahova, în zona turistică a piramidelor.

Preşedintele Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au fost fotografiaţi de turiştii români din Egipt, în timp ce vizitau piramidele din Cairo, informează publicaţia locală Gazeta de Prahova.

Potrivit sursei citate, turiştii ar fi fost îndepărtaţi de oamenii însărcinaţi cu protecţia, atunci când un convoi de cel puţin 20 de maşini oficiale a descins la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiştii aflaţi în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective din lume. Preşedintele Klaus Iohannis acoborât din una dintre limuzine împreună cu soţia sa, ambii fiind îmbrăcaţi în alb. 

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat miercuri o vizită de stat în Republica Arabă Egipt, la invitaţia omologului său, preşedintele Abdel Fattah El-Sisi. Administraţia Prezidenţială a transmis că vizita se desfăşoară în cadrul dialogului bilateral foarte bun din ultimii ani, precum şi în contextul aniversării în 2021 a 115 ani de relaţii diplomatice dintre România şi Republica Arabă Egipt.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

24 Comentarii

Profirica Popescu
28.10.2021, 16:43:48

Tara arde, iar ficusul se plimba pe la piramide!

+5 (9 voturi)
Ion Mario77tt
28.10.2021, 16:59:10

Ma doare la bass,ma doare la bass,asta cinta presedintele faraon in Egipt,il doare la bass de Romania.

+1 (5 voturi)
Camelian Propinatiu
28.10.2021, 17:21:44

Are şi ţara noastră Muzeu Naţional de Istorie, dar e mai greu de vizitat. 18 decembrie 2019, Adevarul: De ce Muzeul Naţional de Istorie a României a deschis doar trei săli pentru public, din peste 50, în ultimii 17 ani https://adevarul.ro/cultura/istorie/de-muzeul-national-istorie-romaniei-deschis-doar-trei-sali-public-50-ultimii-17-ani-1_5dfa271a5163ec4271259d31/index.html

+10 (10 voturi)
ion carutasul
28.10.2021, 18:17:25

Mai sta pe acolo sau asteapta sa vada ce decizii se iau in tara asta dupa ce sclintit-o instaland neguvernarea si genocidul prin Covid. Crede ca inca ....nu-l privesc lucrurile astea ?!

+3 (3 voturi)
Fahrenheit 451
28.10.2021, 18:18:28

Și eu care credeam că s-a dus să viziteze un spital cu bolnavi de COVID!... Și-a luat și ,,răvășitoarea'' cu el! Mumia de la Cotroceni s-a dus să-și viziteze rudele mumii din Egipt! Nu știu de ce lumea se ferește să-i ceară demisia acestui individ care a dezamăgit o mare parte a românilor! DEMISIAAAAA, Iohane! Du-te și joacă golf pe o insulă din Cuca-mucăi, oceanul Pacific, expiază acolo împreună cu maimuțele, numai scutește-ne de aroganța ta și de prostiile pe care le faci! ... Cine-l iubește, îl laudă că e înalt, poartă ,,papilon'' la costum și joacă golf, n-are decât să-l ia acasă! Dacă am dezamăgit o parte a comentatorilor prin această postare, asta e, nu pot fi laudativ la adresa unor asemenea indivizi care se cocoață la vârful Statului, deși nu e nimic de capul lor, nu merită respectul populației!

+6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (24)

Modifică Setările