Politică

articolul anterior articolul urmator

Klaus Iohannis, sau piedica pusă de Rusia unirii României cu Republica Moldova

15
19 Feb 2016 21:18:55
Lulea Marius Dorin
Preşedintele României refuză să lucreze în interesul românilor.
Preşedintele României refuză să lucreze în interesul românilor.

Klaus Johannis este garanţia pe care Federaţia Rusă o are pentru ca România să nu devină mai mare, mai puternică, prin reUnirea cu Republica Moldova. Un an de zile mi-au fost suficienţi pentru a mi se demonstra că axa Berlin-Moscova funcţionează la Bucureşti mai bine decât baza NATO americană de la Kogălniceanu.

Nu vreau să vorbesc acum despre cum Securitatea şi-a băgat coada pentru a-l mazili pe Antonescu cu scopul de a-l aduce în prim plan pe românul, etnic neamţ, Klaus Johannis.


Nu vreau să vorbesc acum despre înţelegerile secrete de la vârful USL, făcute cu scopul de a readuce în fruntea României partidul unic, sub falsa competiţie între PNL ŞI PSD.

Nu vreau să vorbesc cum infractorii din PDL au furat PNL, sub oblăduirea lui Klaus Johannis.


Nu vreau să vorbesc despre împărţirea funcţiilor în stat şi despre faptul că USL acum trăieşte.


Nu vreau să vorbesc despre strategia USL de a mima cearta înainte de alegeri cu scopul de a nu lăsa loc pe scena politică unor partide noi.

Nu vreau să vorbesc despre cum Klaus Johannis a fost spălat de servicii în procesul său de incompatibilitate ce îl avea cu ANI.


Nu vreau să vorbesc despre cum a reuşit Klaus Johannis să obţină proprietăţi doar prin economiile făcute din ... lipsa copiilor.


Nu vreau să vorbesc despre cum Klaus Johannis i-a umilit pe profesorii mai ... ghinionişti.


Nu vreau să vorbesc despre salariile nesimţite sau alte legi aprobate de actualul preşedinte al României.

Nu vreau să vorbesc de umilinţa adusă de Klaus Johannis românilor din afara graniţelor prin nerespectarea promisiunii electorale cu privire la votul prin corespondenţă, sau orice altă formă de vot ce ar permite românilor din toate colţurile lumii să participe activ la viaţa politică din ţara pe care o finanţează prin miliardele de euro trimise oficial în ţară.

Nu vreau să vorbesc despre atacurile lui Klaus Johannis asupra instituţiilor statului, inclusiv asupra justiţiei.

Nu vreau să vă vorbesc despre un preşedinte nesimţit căruia nu îi pasă de poporul ce îl reprezintă şi care nu scapă nici o ocazie pentru a ne umili şi a ne minţi.

Nu vreau să vorbesc de aberaţiile postate pe pagina preşedintelui de către un grup de tineri cu scopul de a crea o imagine, alta decât cea reală.

Eu astăzi vreau să vă vorbesc despre cum Federaţia Rusă se implică în statele slabe şi preia controlul la nivel de vârf folosindu-se de corupţie. Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că Federaţia Rusă este bine reprezentată la nivel de vârf în România, contrar prezenţei militare americane.

Eu vreau să vă vorbesc despre strategia Federaţiei Ruse de a slăbi statul român şi slăbirea instituţiilor sale.

Eu vreau să vă vorbesc despre războiul asimetric dus şi în care aliaţii noştri americani nu vor să înţeleagă că degeaba aduc avioane la Kogălniceanu şi rachete la Deveselu, dacă la conducerea ţării se află agenţii sovietici instalaţi după 1989 şi care au adus în această stare România.

Eu vreau să vă vorbesc despre axa Berlin-Moscova care face ca interesul României de a fi alături de SUA să fie mai mare decât oricând şi singurul garant asupra unei ţări prospere şi libere.

Eu vreau să vă vorbesc de temerile mele: că Unirea va avea opoziţie de la persoane infiltrate la nivel de vârf şi care la momentul oportun se activează. Eu vreau să vă vorbesc despre Unirea cu Republica Moldova ca şi fundament al statului român, tot aşa cum şi ortodoxia este.

Eu vreau să vă vorbesc despre temerile mele legate de faptul că Federaţia Rusă se va folosi de agenţii infiltraţi politic la Bucureşti pentru a împiedica procesul de consolidare a puterii României în zonă prin reUnirea cu Republica Moldova.

Eu vreau să vă vorbesc despre cum Federaţia Rusă a ţinut acaparate state numai prin corupţia clasei politice şi preluarea la nivel de vârf a partidelor.

Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că fiecare dintre noi avem o responsabilitate, aceea de a nu permite ca statul de drept să fie atacat, despre cum instituţiile statului trebuie să fie apărate împotriva ingerinţelor politice.

Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că ameninţările făţişe asupra guvernului Cioloş ar trebui să ţină de domeniul penal, fiind un şantaj folosit de liderii partidelor pentru a obţine foloase necuvenite prin încălcarea legii.

Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că preşedintele României, nu al românilor, se opune făţiş şi declarat Unirii României cu Republica Moldova, deşi este cel mai bun context istoric din 1945 încoace. Eu vreau să vă vorbesc despre faptul că preşedintele Klaus Johannis a promis că va deschide subiectul Unirii, ca să fure voturile românilor basarabeni, dar şi simpatiile celor din ţară şi diaspora, dar cum a refuzat să discute cu societatea civilă după obţinerea funcţiei mult visate.

Alţii au crezut cu naivitate în preşedinte şi acum se declară dezamăgiţi că acesta s-a lepădat de justiţie, deşi niciodată nu a fost un adept ale acesteia; mulţi sunt nemulţumiţi pentru faptul că preşedintele nu urmăreşte interesul naţional al poporului român şi promisiunile din campanie electorală; optimiştii ne spun să ne întoarcem în 2014 ca să ne arate că se putea şi mai rău; ni se spune că statul de drept nu este negociabil; se cer demisii de onoare de la unii care nu au auzit niciodată de ea, dar să o mai şi aibă.

SÂMBĂTĂ LA ORA 18.00 MĂ VOI DUCE ÎN PIAŢA UNIVERSITĂŢII PENTRU A PROTESTA ÎMPOTRIVA IMPOSTURII ACTUALULUI PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI, KLAUS JOHANNIS, ÎMPOTRIVA VORBELOR GOALE PRIVIND REFORMAREA CLASEI POLITICE, ÎMPOTRIVA NERESPECTĂRII PROMISIUNILOR ELECTORALE, ÎMPOTRIVA INGERINŢELOR ÎN ACTIVITATEA ALTOR INSTITUŢII ALE STATULUI.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Elena Dinu
19.02.2016, 21:56:43

Dl Lulea .Unirea cu comunistii si mafioti de peste Prut in acest moment este singurul lucru care ne trebuie ca sa ne ducem deakului cu totul. Uitati-va cita hotie este in RO.In MD este si mai rau.Ce sa unim ? Doua mizerii ? Ne mai lipsesc niste minoritari rusi ,niste gagauzi si niste transnistreni , ca nu avem nou tembelii nostri ? Si de ce noi "fascistii romani " sa ii ocupam pe moldoveni. Ai sa fim cinstiti Crimeea a fost si ea a rusilor.Rusii au luat-o si uite unde s-a ajuns.RO nu este Rusia. Daca ocupam Moldova, ca stiti bine ca moldovenii sunt impotriva unirii,nu realizati ce se va intimpla. Apropos, putinii moldoveni care doresc unirea de ce o doresc ? Din interes material. Si ptr asta ne cereti dvs sa iesim in strada ? Vom fi catalogati drept nationalisti. TREZITI-VA unirea nu se mai poate face cum a facut Rusia cu Crimeea

-7 (15 voturi)
Mandy
19.02.2016, 22:18:06

Felicitari pentru articol, d-le Lulea..! De pe pagind de Facebook a evenimentului: 'RUȘINE, KLAUS IOHANNIS! Nu îți respecți nici alegătorii nici promisiunile făcute în campania electorală! Mulți dintre noi ne-am pus încrederea în tine, făcând sute de kilometri, stând o grămadă de ore la cozi, doar pentru a ne trezi încă o dată MINȚIȚI! PĂCĂLIȚI! FURAȚI! Pe 7 noiembrie 2014, Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat la că unirea României cu Moldova e un lucru pe care numai Bucureștiul poate să-l ofere și numai Chișinăul poate să-l accepte. „Dacă cetățenii Republici Moldova își doresc unirea cu România, atunci nimeni nu-i poate opri”, a declarat Klaus Iohannis. Iată că pe 17 februarie 2016, Klaus Iohannis spune că unirea se va produce numai prin Uniunea Europeană și că nu este o chestiune serioasă..'

+5 (9 voturi)
Florin Georgescu
19.02.2016, 22:28:15

D-le Lulea sunt de acord cu aproape totul. Dar in piata nu trb.sa mergi.Nemtul nu poate fi pe placul tuturor.... Acum e un moment prielnic pt. UNIRE ?? Pt. romani e intotdeauna moment prielnic,dar pt. marile puteri ? Eu nu inteleg de ce nu exista reactii publice ale politicienilor romani in favoarea UNIRII. Si ma refer la reactii internationale,nu la declaratii prin presa romaneasca. Sa-i intrebam pe nemti si pe americani daca ne ajuta sau nu sa ne unim. Nici curajul sa intrebam nu avem ?

+1 (9 voturi)
Je sui Je sui
20.02.2016, 18:22:31

Din păcate are dreptate autorul !ce nu stie el este faptul ca totul este premeditat si controlat ! Un exemplu: sora lui Renato usati este căsătorită cu cel mai bun prieten al lui Klaus ...patronul de la Bavaria (BMW)romania!daca as da toate conexiunile va ia capul.

0 (2 voturi)
ion sbucium
21.02.2016, 00:46:29

"Unirea" e gandita ca un act de mare HOTIE si TALHARIE asupra unui stat EGAL in drepturi cu celelalte state ale lumii, inclusiv cu Romania. "Unionistii" sunt aceeasi "cersetori" si "hoti" manelisti, ce umbla prin Europa si de care Marea Britanie nu stie cum sa scape de ei, dar care vor sa "ciordeasca" sau sa primeasca prin "cersit" drept "pomana" nu niscaiva dolari sau euro, dar chiar Sfanta LIBERTATE si INDEPENDENTA a unui alt Stat, a unui alt POPOR, care de circa 200 de ani are o alta istorie decat a moldovenilor din dreapta Prutului, cat priveste valahii (romanii) cu ei n-au fost frati si nici prieteni si n-au avut o istorie comuna niciodata de la 1359 si pana in prezent, decat cei 22 de ani de OCUPATIE regala. Desigur ca e greu de muncit onest in Romania si de facut averi - e mult mai simplu sa dai buzna peste "frati", sa le iei tara cu tot cu potroace, s-o calci in picioare, cum a fost calcata in 1918 tanara Republica Democratica a Moldovei, sa te faci stapan pe averea nationala si pe averile cetatenilor de rand in baza unor legi deja gata pregatite pentru "retrocedarea" averilor la stapanii de pana la 1940. Intre a fi frate si a fi navalitor, cotropitor si ocupant - nu mai este nicio deosebire, cum n-a fost pana la mica unire intre baciul muntean si cu cel transilvanean si nefericitul baci moldovan, din a carui turma n-a ramas decat o mica parte la Est de Prut si dupa care unii si pe aceea vor s-o "ciordeasca", nu au pace, nu au somn, o viseaza, o poftesc zi si noapte.

-8 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările