Politică

articolul anterior articolul urmator

Krichbaum, membru în Bundestag, îl susţine pe Cătălin Predoiu: E şi expresia dorinţei Angelei Merkel. Statul de drept este personificat în Predoiu

4
26 May 2016 15:47:34
Autor: Mădălina Mihalache
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu FOTO Ahiva Adevărul
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu FOTO Ahiva Adevărul

Preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, şi-a declarat susţinerea publică pentru Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, arătând că şi cancelarul Germaniei Angela Merkel este de aceeaşi părere.

„Tot ce spun eu acum despre România puteţi fi siguri că este expresia dorinţelor grupului parlamentar din care fac parte şi este expresia dorinţei doamnei Merkel. Avem o relaţie foarte strânsă, România cu Germania. Suntem foarte interesaţi de dezvoltarea României atât din punct de vedere al luptei împotriva corupţiei, cât şi din punct de vedere al dezvoltării infrastructurii. Investitorii germani sunt interesaţi de trei lucruri: statul de drept, statul de drept şi statul de drept. Ştim foarte bine că domnul Predoiu poate garanta acest lucru, statul de drept este personificat în domnul Predoiu“, a spus Gunther Krichbaum, într-o conferinţă de presă comună cu Cătălin Predoiu.

Preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag a vorbit despre înnoirea clasei poltiice. „De asemenea, cunosc foarte bine persoanele care ar putea să rezolve aceste probleme stringente. Este momentul să vedem feţe noi, oameni cu credibilitate care pot lupta împotriva acestui flagel. Sunt convins că bucureştenii caută oameni competenţi care să rezolve aceste probleme nu numai de unii singuri, ci în interiorul unei reţele internaţionale de instituţii. Şi când mă uit la aceste criterii, văd şi omul potrivit, acesta este Cătălin Predoiu”, a spus el.

Gunther Krichbaum a mai precizat că îl cunoaşte pe Cătălin Predoiu din perioada în care era ministru al Justiţiei.

„Ştiu că este un om competent, un om care este în stare să rezolve aceste probleme. Noi ne dorim să avem parteneri în România oameni curaţi, oameni competenţi, oameni care nu au nimic de-a face cu corupţia. Acesta este motivul pentru care îl sprijin pe Cătălin Predoiu pentru a deveni primar general al Capitalei aici, în Bucureşti”, a mai declarat Krichbaum.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

jula ion
26.05.2016, 15:52:31

Domnu ..........baum da nu stiti ca ,,boboru'' voteaza ce vrea ,,muschii'' lui, nu ce vrea .......baum?

+1 (1 vot)
unU
26.05.2016, 15:56:14

:-)))))) Pai daca a zis doamna Merkel ...

Adrian Foangă
26.05.2016, 16:22:20

Ati rasolit-o aici: Merkel, in ziua de azi, nu mai face 2 bani in ochii romanilor... deci vax!

+1 (1 vot)
costica cova
26.05.2016, 16:54:55

...nu cred că un om normal la cap și cît de cît informat o poate vota pe madam Pandele și ciuma din care provine ,PSD.Nu cred că oameni cu simțul măsuri cu bun simț și conștiință pot vota căpușele astea. Eu cred cu tărie că a început sfîrșitul pentru ciuma roșie.

-1 (1 vot)
Modifică Setările