articolul anterior articolul urmator

Lăsaţi-l pe Andrei Caramitru să crească!

25
11 Apr 2019 16:31:51
Mihai Vacariu
Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

25 Comentarii

_wakki m
11.04.2019, 16:56:55

până la urmă, care e treaba ? ”holocaust” este un cuvânt ca oricare altul, din limba română și din altele, apare și în dicționare și așa mai departe a pus cineva stăpânire sau monopol pe el ? l-a înregistrat careva cu brevet la OSIM ? nu mai pot să îl folosesc când am chef pentru că se urzică nu știu ce ambasador sau asociație ?

+7 (9 voturi)
John Kruger
11.04.2019, 16:59:04

Asa e! Deocamdata e la nivelul "copiii spun lucruri trasnite"...

-4 (10 voturi)
petre ion
11.04.2019, 17:08:28

Caramitru n-o sa mai creasca! Va pierde si putinii neuroni pe care-i poseda,este o rusine pentru politica de la noi! In aceeasi oala se afla si altii care fac parte din acelasi partid.

-6 (12 voturi)
Marcel Panciu
11.04.2019, 17:17:48

1. Ca „practician în domeniul relațiilor publice”, aveți o relație contractuală cu acest Caramitru, cu partidul său sau cu vreo entitate controlată de el? Da sau nu? Full disclosure! 2. A spune că în România „o anumită doză de radicalism (în declaraţii, dar şi acţiuni) este absolut necesară” denotă o iresponsabilitate crasă. Unde se termină această doză „anumită” de radicalism, „absolut necesară”? La execuții pe stadioane? La gulag? La lagăre de exterminare? La pogrom? La defilări în uniforme? Consider că tocmai motivele pe care le-ați enumerat în articol în sprijinul nevoii de radicalism și populism reprezintă de fapt, pentru orice om normal, argumente pentru nevoia de o clasă politică responsabilă, echilibrată, predictibilă și atașată de statul de drept. Cred că exact discursul ăsta promovat de Andrei, de Sandi, Mălin, Grigore, Tudor și de alții și cauționat, iată, în mod iresponsabil, de dvs., a compromis mișcarea tefelistă, a neutralizat opoziția și i-a îndepărtat și mai tare pe oamenii normali de politică. 3. A veni în 2019 cu replici ca „Andrei Caramitru e omul de care avem nevoie” denotă un mesianism grețos și, una peste alta, o lipsă de viziune. Din sarabanda de elogii deduc că-l vedeți ca pe un fel de Superman, cu tot cu chiloții roșii trași peste colanți, dar chiar așa super-erou cum ni-l descrieți, el nu va putea guverna singur. Or, prin discursul său extremist, el îi îndepărtează pe specialiștii competenți și echilibrați, atrăgînd în schimb tot felul de aventurieri fanatici, însetați de sînge dar incapabili să ia decizii pentru binele public. 4. Ca să dispersăm, definitiv sper eu, mitul salvatorului Caramitru, vă recomand să citiți interviul pe care l-a acordat eroul dvs. d-nei Codruța Simina pe site-ul pressone.ro. Luat la bani mărunți de un reporter bine pregătit, Caramitru demonstrează că în spatele spoielii de „competență” și al soluțiilor sale magice nu există decît ignoranță, demagogie, truisme și locuri comune.

-1 (13 voturi)
Ghita Bizonu'
11.04.2019, 18:21:52

zcum sa creasca? Ce este pusti cu acneee?! E inalt cat bradu, are 42 de ani , strudii, expreinta de afaceri,milioane ce sa mia creasca? Unde? In burta si chelie? A Caramitru ar trebui sa fie BARBAT , adica unu care stie ce zice si cand zice . Daca mia trebui3 sa mai creasca.. nashpa ptr el ... peste 42 de ani poate va avea Alzheimer ... Politica romaneasc aare nevoie de BARBATI (adica maturi care isi asuma responsabilitatile , care stiu ce zic si ce fac ) nu de copii intarziati caree la 42 de ani mai au nevoie sa "creasca". UIte d'aia nu am increderein USRei, Pontei et caeteri ejusdem farine. Sunt inca copii cu minti de copii ... Mergeti la groapa de nisio s8i nu va amestecati intre maturi!!! A da.Arfi cam al 3lea scandal pe acest subiect . Pana si posocile inteleg mai iute

-1 (5 voturi)