Politică

articolul anterior articolul urmator

Lia Olguţa Vasilescu: Închisorile din România sunt pline de intelectuali. Asta e situaţia

36
5 Apr 2017 08:17:29
Autor: Radu Eremia
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. FOTO gov.ro
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. FOTO gov.ro

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, la o emisiune difuzată marţi de Antena 3, că în cele 24 de ore cât a fost reţinută, a putut să vadă faptul că „închisorile din România sunt pline de intelectuali“, chiar ea fiind pusă într-o celulă „numai cu intelectuale“.

Jurnalistul Mihai Gâdea a mers, marţi, într-o vizită neanunţată la Ministerul Muncii pentru a observa modul cum îşi desfăşoară activitatea Lia Olguţa Vasilescu, persoana care conduce acest minister. Vizita a fost una similară cu cea realizată la Primăria Generală, acolo unde persoana intervievată a fost Gabriela Firea. 
 
Olgutţa Vasilescu a mărturisit că se afla la o şedinta în care se parcurgea programul de guvernare şi se asigura ca „au inteles ce au de facut funcţionarii“. Ministrul Muncii abordat printre subiectele discutate şi perioada în care a fost reţinută  pentru 24 de ore fiind acuzată de DNA de patru fapte de luare de mită. 
 
Vasilescu a precizat că a avut anumite reţineri faţa de persoanele cu care ar fi urmat să împartă celula, dar un gardian a liniştit-o spunându-i: „Doamna Olguţa, sunt numai intelectuale în camera“. Aşadar, social-democrata s-a liniştit pe moment. 
 
Concluzia Olguţei Vasilescu a fost următoarea: „Închisorile din România sunt pline de intelectuali. Asta e situaţia".
 
De asemenea, Olguţa Vasilescu a subliniat că simte că de mai mulţi ani trăieşte „sub lupă“, dar face faţă presiunii care se pune pe ea. „Am fost urmarită trei luni de zile pe siguranţă natională, am filmăari în casă, filmări pe stradă. Nu au găsit nimic. Eu am aflat târziu cand am vazut dosarul. Eu nu ştiam pentru ce sunt judecată. S-au făcut presiuni asupra funcţionarilor primariei. Poţi sa fii ascultat în casa, făra să intre neapărat în casă“, a mai spus ministrul social-democrat. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

36 Comentarii

mircea georgescu
5.04.2017, 08:40:49

Daca ati facut facultate la Spiru Haret si Romano Americana !

+13 (13 voturi)
Amar
5.04.2017, 09:02:11

"Lia Olguţa Vasilescu a declarat că „închisorile din România sunt pline de intelectuali“ ................. daca te raportezi la IQ-ul tau de crevete, cand faci afirmatia asta, da, asa este, din punctul tau de vedere puscariile sunt pline de "intelectuali", unde retardatii si cei cu doua clase se pot bucura din partea ta de acest statut

+16 (16 voturi)
Ileana Manuela Popescu
5.04.2017, 08:50:55

"Ce mai " intelectuali?Fata de intelectualii si marile personalitati politice inchise, torturate si ucise de comunisti, cei din inchisorile de acum sunt "intelectuali".Poate sunt tot felul de spagari si hoti

+9 (9 voturi)
sebastian hanes
5.04.2017, 08:56:22

Genial :))))))) "Intelectuali" HOTZI.

+5 (5 voturi)
C N
5.04.2017, 09:26:23

asta se da intelectuala pentru ca are diploma de facultate. Pai, ce sa zica intelectualii veritabili? Toapa perfecta: mahalagioaica, gura-sparta si fudula! Asta e marea intelectuala.

+7 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (36)

Modifică Setările