Lia Olguţa Vasilescu, despre Victor Ponta: Pe Facebook şi-a dat demisia, probabil că tot acolo vrea să fie şi exclus din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Inquam Photos
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Inquam Photos

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, l-a criticat, duminică seară, pe fostul premier Victor Ponta pentru atacurile repetate la Liviu Dragnea şi PSD. Aceasta a precizat e probabil ca Ponta că vrea probabil să fie exclus din partid în urma unor critici pe Facebook, după ce în trecut şi-a anunţat demisia tot pe această reţea socială.

„Domnule Dumitrescu mie mi-e jenă că trebuie să discut într-o emisiune atât de importantă lucruri pe care le postează unii sau alţii pe Instagram. Eu zic că n-ar trebui să parazităm o discuţie cum este Legea salarizării unitare, atât de importantă, cu fotografii de pe Instagram“, a declarat iniţial Lia Olguţa Vasilescu, într-o intervenţie la Antena 3, evitând să discute despre conflictul Ponta-Dragnea. 

Însă, până la urmă, ministrul Muncii a avut o replică dură pentru afirmaţiile colegului de partid. „Le face probabil cu un scop. Cu toţii suntem obişnuiţi, tot pe Facebook şi-a şi dat demisia domnul Victor Ponta, acum probabil tot pe Facebook vrea să fie şi exclus din partid. Dar chiar o discuţie în care nu vreau să intru pentru că cred că este mai important să le spunem românilor ce-i aşteaptă cu această lege a salarizării unitare“, a adăugat social-democrata. 

Pe de altă parte aceasta nu a vrut să comnteze deloc relaţia Dragnea-Ponta şi cine e de vină pentru situaţie preferând să sublinieze că tot partidul trebuie să fie concentrat pe aplicarea programului de guvernare. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite