Politică

articolul anterior articolul urmator

Liberalii au modificat statutul pentru românii din Diaspora. În consiliile judeţene conduse de PNL vor fi birouri  pentru românii plecaţi în străinătate

3
27 May 2022 13:10:58
Autor: Maria Dinu
Rares Bogdan FOTO Facebook
Rares Bogdan FOTO Facebook

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat modificarea statutului formaţiunii. Liderul liberal a explicat că în consiliile judeţene conduse de PNL, va exista o comisie pentru românii din Diaspora, dar şi birouri speciale pentru problemele celor plecaţi în străinătate din judeţele respective.

„Este imperios necesar să le dăm importanţa cuvenită, iar PNL consideră că este de datorie să înfiinţeze, prin modificarea Statutului, Comisii Permanente pentru românii din Diasporă la nivel local şi judeţean”, a declarat Rareş Bogdan la Consiliul Naţional al PNL. 


Potrivit prim-vicepreşedintelui liberal, rezoluţia adoptată de PNL propune modificarea articolul 57 din statutul Partidului Naţional Liberal referitor la comisiile de specialitate permanente şi se introduce o nouă literă S, ce introduce prezenţa unei comisii pentru românii din Diasporă, în consiliile judeţene conduse de liberali. 

„De asemenea, în toate consiliile judeţene conduse de liberali vor funcţiona birouri speciale pentru problemele românilor plecaţi din judeţele respective care acum trăiesc în afara României”, a transmis Rareş Bogdan”, a mai explicat Rareş Bogdan. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

mitru mitru
27.05.2022, 13:30:45

si o sa faca ce? acei bugetari? cu ce-or "ajuta" ei pe romanii din diaspora?, sau care-i scopu'? nu m-am prins deloc

+1 (1 vot)
Dab Lia
27.05.2022, 13:32:30

Omul acesta e bolnav, va dati seama cati bugetari sunt necesari sa arda gazul prin consilii judetene?

+1 (1 vot)
muresan anna
27.05.2022, 14:09:48

Intr-o tara normala Rares Bogdan ar tacea o vreme......

Modifică Setările