Liberalii au modificat statutul pentru românii din Diaspora. În consiliile judeţene conduse de PNL vor fi birouri  pentru românii plecaţi în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rares Bogdan FOTO Facebook
Rares Bogdan FOTO Facebook

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat modificarea statutului formaţiunii. Liderul liberal a explicat că în consiliile judeţene conduse de PNL, va exista o comisie pentru românii din Diaspora, dar şi birouri speciale pentru problemele celor plecaţi în străinătate din judeţele respective.

„Este imperios necesar să le dăm importanţa cuvenită, iar PNL consideră că este de datorie să înfiinţeze, prin modificarea Statutului, Comisii Permanente pentru românii din Diasporă la nivel local şi judeţean”, a declarat Rareş Bogdan la Consiliul Naţional al PNL. 

Potrivit prim-vicepreşedintelui liberal, rezoluţia adoptată de PNL propune modificarea articolul 57 din statutul Partidului Naţional Liberal referitor la comisiile de specialitate permanente şi se introduce o nouă literă S, ce introduce prezenţa unei comisii pentru românii din Diasporă, în consiliile judeţene conduse de liberali. 

„De asemenea, în toate consiliile judeţene conduse de liberali vor funcţiona birouri speciale pentru problemele românilor plecaţi din judeţele respective care acum trăiesc în afara României”, a transmis Rareş Bogdan”, a mai explicat Rareş Bogdan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite