Liberalii pregătesc moţiunea de cenzură. PNL se întruneşte, în perioada 8-9 mai, în cadrul Consiliului Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii PNL se vor reuni, la începutul lunii mai, în cadrul Consiliului Naţional unde se va discuta viitoarea moţiune de cenzură pe care liberalii vor să o depună până la finalul acestei sesiuni parlamentare.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că probabil în 8 sau 9 mai va avea loc reuniunea Consiliului Naţional al liberalilor, care ar urma să discute şi cu privire la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Stroe a mai spus moţiunea va fi depusă, cel mai probabil, până la finalul actualei sesiuni legislative.  

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută înainte de Paşti, că liberalii nu abandonează ideea unei moţiuni de cenzură, deşi a inisistat că majoritatea parlamentară „nu există“.

„În acest moment, lucrăm la o majoritate. Ea nu există, nu vreau să păcălesc pe nimeni, în acest moment, acea majoritate parlamentară care să ducă la schimbarea unui guvern, prin susţinerea programului de guvernare al PNL nu există“, a declarat Alina Gorghiu.

Citeşte şi:

PNL renunţă la visul guvernării. Până în 2016

EŞEC Liberalii se zbat acum între angoasa de a se vedea depăşiţi de majoritatatea PSD în Parlament şi promisiunea moţiunii de cenzură care nu are şanse să dărâme Guvernul decât printr-o minune.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite