Politică

articolul anterior articolul urmator

Lider PNL: Clanul Mazăre a distrus reţeaua de termoficare, dar primarul Făgădău refuză să o reabiliteze cu bani europeni

2
19 Aug 2019 16:13:50
Autor: Radu Eremia
Bogdan Huţucă, lider al PNL Constanţa. FOTO Eduard Enea
Bogdan Huţucă, lider al PNL Constanţa. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, critică administraţia PSD pentru faptul că nu se ocupă de problema termoficării oraşului Constanţa

„Pesediştii constănţeni vor să cumpere reţeaua de transport a energiei termice din Constanţa, folosind bani publici, însă refuză să îşi asume sursele de finanţare, o expertiză care să justifice achiziţia şi mai ales un program clar de rentabilizare a întregului sistem de încălzire”, arată Bogdan Huţucă, liderul PNL Constanţa. 
 
Preşedintele liberal susţine că primarul Constanţei nu vrea să îşi asume proiectul de hotărâre pentru achizţionarea reţelei termice. „Primarul Făgădău refuză să îşi asume în proiectul de hotărâre o chestiune elementară precum scopul achiziţionării reţelei termice şi este clar că nu face acest lucru deoarece întreg procesul este unul populist, ce are doar raţiuni electorale şi că de fapt nu se urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cetăţeni”, mai spune liderul liberal.
 
Liberalii constănţeni îl acuză pe Făgădău că refuză să spună dacă intenţionează să reabiliteze reţeaua de tarnsport a energiei termice cu fonduri guvernamentale sau cu fonduri europene. 
 
„Toată lumea din primărie ştie că se vor folosi fonduri guvernamentale şi că pesediştii constănţeni nici nu vor să audă de fonduri europene, deoarece acestea nu pot fi fraudate. Imaginaţi-vă că o singură comună din judeţ, comuna Cuza Vodă, a atras mai mulţi bani europeni decât municipiul Constanţa”, spune Huţucă. 
 
Reprezentantul PNL susţine că oraşul de la Marea Neagră a ajuns să fie distrus, după ce a fost condus de Mazăr şi Nicuşor Constantinescu. „Constanţa este un oraş distrus de clanul Mazăre, o gaşcă ce a preferat să ţină captiv acest oraş în loc să permită o dezvoltare reale. Din păcate, primarul Făgădău continuă aceleaşi politici deficitare care lovesc în calitatea vieţii constănţenilor şi turiştilor care îşi petrec concediile la Marea Neagră”, încheie liderul liberal.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Sorin Barbul
19.08.2019, 16:19:57

Omul sfințește locul, iar omul pesedist îl face praf.

-1 (1 vot)
Tomescu Tom
19.08.2019, 18:47:58

Se pare ca cetatenii municipiului Constanta, adora sa fie condusi de PSD-isti ... de hoti si infractori ... De aceea ii voteaza masiv ... :))) La fel ca bucurestenii ... . Las' sa se incalzeasca toti cu lemne ... sa vada cum e ... :)))