Politică

articolul anterior articolul urmator

Lider PNL, despre cum îi calma pe primarii care îl întrebau de rezolvarea proiectelor: Dădeam drumul la lăutari, la băutură şi îi linişteam

1
27 May 2022 14:28:10
Autor: Radu Eremia
Virgil Guran, la Congresul de naul trecut FOTO captura
Virgil Guran, la Congresul de naul trecut FOTO captura

Virgil Guran, recent ales vicepreşedinte PNL, le-a spus colegilor săi că partidul trebuie să fie mai atent în gestionarea relaţiei cu primarilor, pentru a nu ajunge în conflict cu aleşii locali. Mai precis, Guran a povestit că pentru a-i calma pe aceştia, deoarece solicitau rezolvarea proiectelor de investiţii, îi strângea la petreceri şi îi amăgea prin chefuri cu lăutari şi băutură.

„„Vă spun ceva, din experienţa de preşedinte al organizaţiei de la Dâmboviţa. În ultimul timp am cam avut probleme şi le-am rezolvat cam în felul următor. când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam nişte lăutari aşa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, aşa: „Domne, cum stăm cu proiectele? Când vin?” făceam semn. Dădeam drumul la lăutari, la băutură şi îi linişteam. Uitau de treaba asta”, a povestit Virgil Guran în faţa colegilor de la Consiliul Naţional.

Noul vicepreşedinte al PNL a continuat: „A mers de vreo două ori, după aceea mă gândeam cum să le rezolv. I-am trimis cu proiectele de la CNI (n.r. - Compania Naţională de Investiţii), la Anghel Saligny, apoi pe AFM, apoi pe POR. Că până se iau avizele trece timpul. Nu se mai poate aşa ceva, dragi colegi. Trebuie să facem de aşa natură ca lucrurile să se mişte. Am mare încredere în noul preşedinte, noul secretar general”, a completat Guran. 

Dincolo de relatarea lui Guran, gustată de colegii săi, în interiorul PNL sunt nemulţumiri faţă de modul cum interacţionează cu Ministerul Dezvoltării, fie pentru Anghel Saligny, fie pentru alte programe, dar şi pentru proiectele pentru CNI. Nici până acum PNL nu şi-a pus propriul om la CNI, instituţie esenţială în finanţarea unor proiecte locale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ilie de la sculărie™
27.05.2022, 21:07:48

Dupa declaratia asta mi se pare corect sa doresc moarte politica acestui asa zis partid care e in realitate grup infractional orgnizat.

+9 (9 voturi)
Modifică Setările