Politică

articolul anterior articolul urmator

Lider PNL: PSD face speculă politică, folosind criza pentru a câştiga capital electoral

1
25 May 2020 14:46:25
Autor: Radu Eremia
Angelica Fădor, preşedinte al Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor. FOTO Facebook Fădor
Angelica Fădor, preşedinte al Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor. FOTO Facebook Fădor

Preşedintele Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor, Angelica Fădor, acuză PSD de iniţiative populiste şi de faptul că înearcă să profite de pandemie pentru a câştiga electoral.

„Din fericire românii conştientizează demersurile pe care Guvernul le face pentru a evita un derapaj economic grav cauzat de epidemia cu noul Coronavirus. Guvernul PNL nu numai că, acum, face eforturi vizibile pentru a readuce economia românească la un nivel optim de funcţionare, dar pregăteşte şi un plan de relansare economică, pe mai mulţi ani, cu aplicabilitate imediată. Anul acesta vom începe să finanţăm IMM-urile cu granturi de investiţii, granturi de capital şi vom continua cu fonduri ce vor fi alocate pe termen mediu şi lung pentru infrastructură, sănătate şi alte domenii prioritare”, a afirmat Angelica Fădor.
 
„În tot acest timp, în căutare de capital electoral, PSD face speculă politică prin declaraţii nereale, prin ameninţări cu moţiuni de cenzură şi prin promovarea, în Parlament, a unor moţiuni simple făcute doar ca să bifeze politic şi fără a oferi românilor soluţii. PSD, în loc să înţeleagă că în această perioadă critică este nevoie de construcţie, de o atitudine pro-activă, caută noi şi noi artificii pentru a pune beţe în roate guvernării.  Ţinta PSD nu este să apere interesele majore ale românilor în acest moment, pentru care Guvernul PNL face eforturi zi de zi, ci de a deturna atenţia românilor, de a dezinforma, de a manipula, de a cultiva neîncrederea în instituţiile statului”, completează liderul PNL. 
 
Angelica Fădor acuză PSD că vrea să zădărnicească eforturile PNL. „PSD vrea să irosească şi să zădărnicească eforturile depuse de o ţară întreagă, datorită cărora România nu este într-un dezastru epidemiologic. Guvernul PNL nu se va lăsa împiedicat de capcanele mediatice ale PSD şi se va preocupa în continuare de relansarea economică a României”, a conchis reprezentanta PNL. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Stefan din Nord
25.05.2020, 15:04:21

Niste tarani Liberalii niciodata nu le-ar fi dat la gioale pesedistilor daca situatia ar fi stat invers pesedistii la guvernare liberalii facand opozitie Ei sunt niste gentlemani mesteri in a da jos guverne pesediste prin proteste de strada asa cum a fost dupa Colectiv .