Lider PNL din tabăra Orban, către Cîţu: Nu aduna lângă tine în poza de grup oportunişti, lichele şi şmecheri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se anunţă o competiţie încinsă în interiorul PNL pentru şefia partidului. FOTO  Inquam Photos / Octav Ganea
Se anunţă o competiţie încinsă în interiorul PNL pentru şefia partidului. FOTO  Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL Sector 3, Antonel Tănase, îl critică pe Florin Cîţu pentru faptul că s-ar fi înconjurat de „oportunişti, lichele şi şmecheri”, pentru a avea şanse să-l învingă pe Ludovic Orban la Congresul PNL.

„Cât despre iniţiatorul “proiectului politic nou” ei bine, eu, dacă aş fi în locul lui, m-aş delimita pe cât posibil de oameni care acum 1 lună voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puţină atenţie. Când eşti cu adevărat nou şi vrei să faci cum nu au făcut alţii, să te îndepărtezi de practicile vechi, să începi de la 0, atunci nu aduna lângă tine în poza de grup oportunişti, lichele şi şmecheri”, a scris pe pagina sa de Facebook Antonel Tănase. 

Liderul PNL Sector 3 i-a dedicat mai multe fraze şi colegei sale de partid, Monica Anisie, cea care a trecut dintr-o tabără în alta. „nu te poţi numi un “om nou”, un om “care o ia de la capăt într-un nou proiect politic” dacă tot ce ai făcut până la “noul proiect” a fost să ştergi pantofi pentru putere, să te guduri pentru 5 minute la ştiri, să linguşeşti, să cerşeşti poziţii, să juri loialitate când nu ţi-a cerut-o nimeni, să faci compromisuri ca să pari relevant, să fentezi munca, să minţi că eşti capabil când de fapt nu ştii diferenţa între Pepsi şi Plexi, în sfârşit, un om nou este acela care nu caută cu disperare să se facă de râs arătându-şi duplicitatea pentru a rămâne pe scena politică”, a completat Tănase.

Nu în ultimul rând, Antonel Tănase a subliniat că el va vota pentru Ludovic Orban la Congresul PNL din 25 septembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite