Lider PSD, mesaj vulgar pentru Iohannis şi Cioloş: „Bă, băieţi, da’ nu vreţi voi să vă m..ţi între voi şi să lăsaţi ţara în pace?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, a postat un mesaj pe Facebook în care foloseşte un limbaj obscen la adresa preşedintelui Iohannis şi a Opoziţiei. Ionel Arsene a stat în arest preventiv, fiind acuzat de trafic de influenţă.

„Bun...deci preocupat fiind până peste cap de revoltele voastre, locatarul de la Cotroceni v-a transmis din şemineu apelul prezidenţial înregistrat (că doar el e cu bicla la munte) la continuarea protestelor. Cu asigurarea că el e cu sufletul alături de voi în piaţă aşa că vă îndeamnă să ieşiţi în continuare (pentru încă un mandat confortabil).

USR-ul face mişto de el că e bronzat. Klaus vede un pericol în Cioloş iar Cioloş face ca ori de câte ori îl prinde pe Klaus la cotitura să-i dea în cap. Cei de la PNL sunt ofticaţi că USR iese mereu în faţă, sunt mai isterici şi se disociază de ei inventând alte tâmpenii şi mai mari. Şi în tot circul ăsta, în care doi pitici isterici care se urăsc între ei şi se întrec în cretinătăţi, din cauză doar de Cotroceni şi orgoliile lor mărunte, ei cică sunt de fapt competitori ai PSD.

P.S. Bă băieţi, da’ nu vreţi voi să vă muiţi între voi şi să lăsaţi ţara în pace?

P.S. 2 Oare câte duble o fi tras până i-a ieşit mesajul ăla?“, a scris preşedintele CJ Neamţ pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj în urma violenţelor din Piaţa Victoriei. Şeful statului se întreabă dacă nu cumva liderii PSD au organizat o diversiune „cu scopul de a construi o tensiune nejustificată în societate“. Iohannis a îndemnat populaţia să rămână vigilentă la abuzurile Puterii şi a cerut Opoziţiei să strângă rândurile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite