articolul anterior articolul urmator

Lider PSD din teritoriu dă semnalul pentru amânarea alegerii şefului  de partid la Congresul din 29

3
13 Jun 2019 11:21:23
Autor: Radu Eremia
Dumitru Buzatu (dreapta), alături de Paul Stănescu. FOTO Mediafax
Dumitru Buzatu (dreapta), alături de Paul Stănescu. FOTO Mediafax

3 Comentarii

Popa Razvan
13.06.2019, 11:42:21

As da orice ca sa nu-l mai vad si sa nu-l mai aud pe unul ca Buzatu dupa alegerile locale si parlamentare de la anul! M-am saturat de fete de alcoolisti, de limbajul lor, de tonul mizerabil al vocilor lor, de ilogica care o imping in argumente, de sfidarea tututor normelor de bun simt, de lipsa de respect pentru cei cu care dialogheaza (jurnalisti si politicieni deopotriva)! M-am saturat de Buzatu, de Codrin Stefanescu, de Manda, de Lia Olguta, de Dancila si de Plumb, de Oprisan, Radulescu si toate celelalte figuri abjecte ale PSD-ului!

+2 (2 voturi)
Popa Razvan
13.06.2019, 11:45:13

Nici unul dintre cei nominalizati mai sus nu pot sta de vorba cu un intelectual de nivel mediu fara sa nu jigneasca partenerul, fara sa nu faulteze limba romana si fara sa nu starneasca antipatie in cel mai scurt timp. Cat de needucati si de imbecilizati pot fi cei care de ani de zile le dau votul lor? Parazitii acestia vor primi vreodata pedeapsa care o merita pentru ca ne-au nenorocit generatia care inca n-a plecat din tara?!

Constantin Gadea
13.06.2019, 12:26:00

ASTAZI ESTE ZIUA, cand batranul bolsevic Ion Iliescu ar fi trebuit sa fie arestat si plimbat prin Capitala, pe platforma unui camion si cu catuse la maini, pe traseele pe care hoardele de mineri si securisti, chemate de el,in iunie 1990, sa-i asigure domnia, au oripilat intreaga omenire, prin cruzimea si salbaticia ororilor urmarite in direct pe televizoarele de pe tot globul pamantesc. Hoardele respective, inarmate cu bate, cu lanturi, cu securi si tarnacoape, doborau la pamant pe toti tinerii intalniti in cale, si-i tocau cu lovituri mortale, cate 3-4 si chiar 6-7 besmetici, lovind pe rand, cu ura turbata, in aceeasi victima. Pe Ion Iliescu, pe care il socotesc cel mai odios criminal din istorie, poporul roman nu o sa-l ierte niciodata: pentru crimele din decembrie 1989; pentru crimele, schingiuirile si distrugerile din Capitala,din iunie 1990; pentru distrugerea aproape in totalitate a industriei construite de romani in 45 de ani de mari sacrificii si jefuirea salbatica a tarii, in perioada cat sluga Moscovei a condus Romania, cu puteri depline, de la Cotroceni.