Lider USR: „Am decis că în luna ianuarie USR se va poziţiona ideologic“. Ce spune Iulian Bulai despre platforma pe care o susţine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Iulian Bulai a anunţat că USR se va poziţiona ideologic în luna ianuarie, până atunci reprezentanţii partidului militând pentru diferite platforme. Bulai, care în prezent e şi secretar al Camerei Deputaţilor, a anunţat că el va fi susţinător al platformei de centru.

„Ieri a fost Comitetul Politic al USR. Am decis că în luna ianuarie USR se va poziţiona ideologic.Mă bucur că s-a luat această decizie. Pentru mine este o ocazie bună să vă spun despre platforma ideologică în care mă regăsesc. Şi anume, centru. Ce înseamnă pentru mine să am opţiuni de centru? Înseamnă că din punct de vedere economic sunt pentru piaţa liberă, susţinerea liberei iniţiativei şi a antreprenoriatului, în contextul unui stat în slujba cetăţeanului. Din punct de vedere social, cred în drepturile individuale şi sunt conştient de nevoile României. Cea mai săracă ţară din Europa, cu probleme sociale enorme, are nevoie de soluţii sociale pe măsură. Măsurile de combatere a sărăciei pot veni atât din partea mediului privat cât şi din partea statului. Actorii privaţi, singuri, nu sunt capabili sa rezolve probleme structurale de sărăcie. Nici statul nu poate şi nu trebuie să rezolve singur aceste probleme“, a scris Iulian Bulai pe contul său de Facebook. 

De asemenea, depuatul a punctat că trebuie încurajate şi programele sociale. „Cred că România are nevoie de programe sociale care să-i ajute pe cei mai săraci dintre noi şi de un mediu stabil, prietenos pentru iniţiativa privată“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite