Politică

articolul anterior articolul urmator

Lider USR: Nouă  deputaţi care au votat modificările codului penal făcute de Dragnea sunt azi deputaţi PNL

6
25 May 2020 10:55:44
Autor: Radu Eremia
Claudiu Năsui
Claudiu Năsui

Şeful USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a atras atenţia, luni, pe pagina sa de Facebook, că nouă deputaţi care au votat modificările Codului Penal făcute de liderul PSD Liviu Dragnea sunt azi deputaţi PNL.

„Orice ar zice şi oricât ar încerca să destabilizeze USR-ul, PNL şi PSD nu vor putea niciodată să zică de USR că acceptă traseişti. Asta e o caracteristică pură a vechilor partide. Când vorbim de PNL şi PSD, avem impresia că vorbim de oameni total diferiţi. De fapt, nu e chiar aşa. Ţin minte, la o şedinţă a comisiei pentru buget-finanţe, cum preşedintele comisiei de la PSD i-a răspuns unei deputate PNL că 'aşa gândea şi ea când era în PSD'. Eu nu ştiam că doamna fusese în PSD. Şi îi spun domnului de la PSD care stătea lângă mine 'Nu ştiam că aţi fost coleg cu doamna.'. La care el mi-a răspuns 'Sigur, păi doar am fost opt ani în PNL'. Cam aşa arată clasa politică din România. Aceiaşi oameni ba cu galben, ba cu roşu. Orice ai face tot USL iese", a declarat Năsui.

Liderul USR reamintea că, pe 4 iulie 2018, trecea Codul Penal al lui Dragnea de Camera Deputaţilor cu doar 167 de voturi. Majoritatea era la 165.

„În zilele acelea se făceau negocieri la sânge pentru orice vot. M-am uitat de curiozitate câţi oameni care ieri votau codul penal al domnului Dragnea sunt acum în PNL? Avem aici lista. 9 deputaţi. 9 deputaţi achiziţionaţi prin garantarea de locuri eligibile pe liste la următoarele alegeri parlamentare. Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice. Românii ştiu deja schema. O dată la 4 ani, schimbăm vesta, spunem că suntem 'noi' şi gata. Scopul lor este unul singur: orice s-ar vota, ei să fie eterni. Problema e că votând aceiaşi oameni nu vom avea rezultate diferite. Ba dimpotrivă", a precizat Năsui.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

aida mihail
25.05.2020, 11:40:26

Da....Dar pentru mulţi trebuie să şi desenezi. Nu pot înţelege o realitate tristă care se perpetuează de 30 de ani.

+3 (3 voturi)
FLORIN FLORESCU
25.05.2020, 11:47:55

CA SĂ SCAPI DE O BUBĂ , MAI IEI ȘI MEDICAMENTE NEOMOLOGATE .

-1 (1 vot)
anion
25.05.2020, 12:33:59

Nasolule, asteptam numele acestor 9! Pe urma vorbesti de unul sigur, o doamna. Apoi de un vot in parlament la o diferenta de 167-165. Aici erau cei 9?

-3 (3 voturi)
aşa şi aşa
25.05.2020, 12:50:38

Febra galbenă = ciuma roşie = aceeaşi mizerie... Cine n-a fost convins pînă nu de mult de "gena" comună a celor două plăgi a politicii româneşti (nu-s singurele, dar cele mai nocive), au fost suficiente de doer cîteva luni la guvernare a febrei galbene, "asezonat" cu ceva complicaţii datorate zburdalnicului virus, şi gata... Şi-au dat arama pe faţă... N-ar fi vrut ei să se "desconspire" dar "gena" era prea puternică.... Singura soluţie ca România să iasă din mocirla în care se zbate de 30 de ani, e cîştigarea detaşată a următoarelor alegeri (peste 50%) de către Alianţa USR+... Dacă nici ei nu reuşesc asta, atunci sîntem terminaţi ca naţie...

+4 (4 voturi)
mitrut
25.05.2020, 13:20:54

PNL si PSD fac parte din acelasi clan mafiot care a nenorocit Romania ultimilor 30 de ani.

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (6)