Lider USR-PLUS, replică pentru Ciolacu: „Aduceţi cei 157 de parlamentari la vot şi dovediţi că n-aveţi sfori şi comanda dublă cum se spune!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Moşteanu. FOTO Inquam Photos
Ionuţ Moşteanu. FOTO Inquam Photos

Ionuţ Moşteanu, lider al deputaţilor USR-PLUS, i-a cerut lui Marcel Ciolacu să dovedească faptul că PSD nu este pe blat cu PNL şi să vină să voteze moţiunea depusă vineri de partidul său şi AUR.

„Marcel Ciolacu, azi: "E pentru prima oară când aud acuzaţia de blat cu premierul Cîţu".  Exista o cale simplă, domnule Ciolacu, să infirmaţi blatul: terminaţi cu tergiversările şi perdelele de fum, absenţe în biroul permanent, moţiunea mea/a ta, semnăturile nu-s scrise cu pixul care trebuie, etc”, a scris pe pagina sa de Facebook Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt al USR-PLUS.  

Moşteanu, care este şi lider al deputaţilor USR-PLUS, le-a cerut social-democraţilor să vină să voteze moţiunea de cenzură. „Aduceţi cei 157 de parlamentari la vot şi dovediţi că n-aveţi sfori şi comanda dublă cum se spune!”, a completat reprezentantul formaţiunii conduse de Dacian Cioloş şi Dan Barna. 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că PSD va depune moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu doar dacă cea a USR şi AUR nu va ajunge în plenul Parlamentului. Social-democraţii solicită alegeri anticipate. „Dacă moţiunea USR AUR ajunge la vot în plen, PSD o va vota, dar nu să se întoarcă Barna în Guvern şi Ghinea să distrugă PNRR. Vom merge până la capăt, alegeri anticipate. Dacă moţiunea alianţei USR AUR nu ajunge la vot în plen, suntem dispuşi să convenim cu USR PLUS şi AUR un text al moţiunii, să semneze moţiunea şi în 10 minute o depunem", a declarat Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite