Politică

articolul anterior articolul urmator

Liderul deputaţilor UDMR, atac la Boc, după ce primarul s-a întâlnit cu George Simion: Întâlnirea e un câştig pentru acest scandalagiu extremist

13
21 Jan 2022 18:18:29
Autor: Radu Eremia
Csoma Botond, liderul deputaţilor UDMR FOTO Facebook Csoma Botond
Csoma Botond, liderul deputaţilor UDMR FOTO Facebook Csoma Botond

Liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, îl critică pe primarul Cluj-Napoca, Emil Boc, în urma întâlnirii acestuia cu George Simion, copreşedintele AUR, fiind considerată o formă de legitimare a unui „scandalagiu extremist”.

„Aş dori să-i atrag atenţia domnului Boc că acel George Simion, cu care s-a întâlnit la Cluj şi a identificat puncte comune de natură politică, a calificat Holocaustul drept o temă minoră, în acelaşi timp tot el a organizat violenţele antimaghiare din Valea Uzului, iar prin activitatea sa din parlament şi cea de pe stradă destabilizează ţara”, a scris Csoma Botond, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul UDMR subliniază că „orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimităţii pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!”. 

Primarul Emil Boc a avut, miercuri, o întâlnire cu George Simion, el afirmând într-o intervenţie la Napoca Live că a fost „o discuţie decent rezonabilă”.

„Eu sunt un adept al dialogului, chiar cu persoane care nu sunt de acord cu ele sau ele nu sunt de acord cu mine. Din start am căzut de acord că asupra unor lucruri nu putem fi de acord şi acest lucru e important de ştiut. Suntem de acord că nu putem fi de acord cu privire la unele lucruri: cum este de exemplu procesul de vaccinare – avem viziuni diferite −. Dar ne respectăm punctele de vedere. Dar avem şi multe lucruri care sunt comune: printre acestea susţinerea valorilor naţionale şi a interesului naţional şi tot ceea ce înseamnă perspectiva naţională într-o Europă formată dintr-un concert al naţiunilor, care nu presupune dispariţia valorilor naţionale şi topirea identităţilor naţionale„ a declarat Boc, citat de News.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Cristian saileanu
21.01.2022, 18:42:04

ai, ai , ai, UDMR-eule ce frica iti este ca ajunge AUR la conducere sa vedeti atunci cum nu maipupati voi guvernare... chiar asa, de ce aveau PNL si PSD nevoie de voi ca aveau majoritatea si fara... se apropie funia de par, trradatorilor de neam

-16 (26 voturi)
Simitis Kostas
21.01.2022, 19:20:31

ai, ai, ai, săilene, să vezi tu partidul grAURilor, care chipurile unește Românii, în final va dezintegra România în viitorul foarte apropiat. Este o chestiune de timp....ai, ai, ai, săilene.

0 (10 voturi)
Hastur
21.01.2022, 20:38:24

Ai, ai, ai, domnule Kostas, ca visati la dezintegrarea Romaniei de 30 de ani si tot cu pronosticuri de astea ati aparut si atunci.S ati ramas doar cu saliva din coltul gurii.Timpul trece si va mai trece mult si voi tot cu visele veti ramane...ai, ai, ai si atat, hehehehehehe.

0 (6 voturi)
corect roman
21.01.2022, 19:32:42

Taceti din gura ca acusi ne amintim ca voi l-ati ucis pe Mihai Viteazul.

-16 (20 voturi)
Hastur
21.01.2022, 20:54:04

Aparitia AUR este o consecinta si a extremismului maghiar din Romania si a politicii agresive a Ungariei fata de Romania.Sa nu uitam ca extremistii din Jobbik au ajuns in parlamentul ungar cu multa vreme inainte de AUR.Sa nu va mire daca AUR va creste in sondaje ca Fat-Frumos, este un rezultat normal datorat provocarilor existente in acest moment atat interne cat si externe.

0 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările