Politică

articolul anterior articolul urmator

Şeful consilierilor generali ai PSD susţine ca i-a cerut liderului sindicatului STB reluarea activităţii

6
23 Jan 2022 19:41:42
Autor: Maria Dinu
Grevă STB FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Grevă STB FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor generali PSD, susţine că social-democraţii încercă să dezamorseze conflictul de la STB astfel încât transportul în comun suprateran în Capitală să revină la normal, potrivit Mainnews.ro

Liderul consilierilor generali PSD a declarat că l-a rugat pe liderul principalului sindicat din STB, Vasile Petrariu, care este şi consilier general PSD, să discute cu colegii săi în vederea revenirii vehiculelor pe traseu.

„Cu siguranţă vom încerca să temperăm ceea ce se întâmplă la STB, nu pentru că ne este frică, pentru că lucrurile trebuie să intre în normal, având în vedere importanţa transportului public. (…) Eu am discutat cu domnul consilier general Petrariu, nu cu liderul de sindicat Petrariu, şi l-am rugat ca urmare a discuţiilor din grupurile de consilieri generali să poarte discuţii astfel încât să se reia activitatea la nivelul municipiului Bucureşti. STB nu este proprietatea lui Nicuşor Dan ci este proprietatea Consiliului General, iar grupul PSD are 21 de fotolii. Am putea să discutăm aceste probleme în interiorul Consiliului General”, a declarat Aurelian Bădulescu, pentru Mainnews.ro.

Declaraţia social-democratului vine în contextul în care mai mulţi lideri politici, printre care şi primarul Nicuşor Dan, au acuzat PSD că a orchestrat protestul care a paralizat circulaţia transportului public suprateran în Bucureşti.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

muresan anna
23.01.2022, 20:11:12

Daca liderul de sindicat a primit sarcina de partid de la PSD, se executa! Intocmai cum s-a executat si declansarea grevei.

+1 (5 voturi)
Mihai Neagu
24.01.2022, 01:05:39

@muresan anna, papagal ramolit, tu nu vezi ce prostii vorbesti? DACA seful consilierilori PSD le-a cerut sa inceteze greva si ei nu o fac, UNDE e comanda PSDista?

-1 (3 voturi)
G M
23.01.2022, 20:39:20

Ipocriții ! Ei crează dezastrul și apoi se prefac a fi salvatorii. Nesimțire tipic pesedistă. Mai votați psd, bucureștenilor naivi și apoi spălați-vă pe cap cu el.

+3 (5 voturi)
Mihai Neagu
24.01.2022, 01:08:28

G M, prostul tot prost ramane (e vorba despre tine...).

-1 (1 vot)
Un cititor
24.01.2022, 07:06:11

"Eu am discutat cu domnul consilier general Petrariu, nu cu liderul de sindicat Petrariu," Sa realizam cum pune mafia stapanire, nu pe capitala, ci pe Romania. "nu cu liderul Petrariul, ci cu consilierul general Petrariul." Ce interes ar avea acest toxic PSD-ist Badulescu sa faca asta?! Sa ne amintim cam ce facea in campania electorala !!!

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările