Liderul minorităţii germane refuză invitaţia la Congresul UDMR: ”Le doresc succese în compania tovarăşilor de drum Dragnea şi Tăriceanu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul-Jürgen Porr
Paul-Jürgen Porr

Preşedintele Forumului Democratic al Germanilor din România, Paul-Jürgen Porr, a anunţat, pe Facebook, că a refuzat invitaţia UDMR de a participa la congresul formaţiunii maghiare din luna februarie, nemulţumit de sprijinul pe care UDMR îl acordă coaliţiei conduse de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

”Dr. Jürgen Porr mulţumeşte UDMR pentru invitaţie şi transmite că nu va participa la congresul UDMR. Printr-un email a transmis UDMR că le doreşte „succese în continuare” în compania tovarăşilor de drum Dragnea şi Tăriceanu. Porr: este inadmisibil că UDMR susţine măsurile luate de coaliţia de guvernare în aşa – zisa reformare a Justiţiei, măsuri care duc la slăbirea luptei anticorupţie şi pun în mare pericol statul de drept din România. Din aceste considerente, Porr nu va participa la congres şi a transmis în schimb «toate cele bune»“, se arată în postarea de pe contul oficial de Facebook al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR).

FDGR este formaţiunea pe listele căreia Klaus Iohannis a candidat la Primăria Sibiu, câştigând patru mandate, înainte de a fi susţinut de PNL la preşedinţia României.

UDMR va organiza în 22-23 februarie congresul formaţiunii la Cluj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite