Liderul PNL, despre relaţia cu premierul: Au fost momente în care am aflat din presă de decizii şi am fost puţin deranjat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că nu vrea să intervină peste modul cum guvernează Nicolae Ciucă. Şeful Senatului a subliniat că au fost momente când a fost „puţin deranjat” de faptul că nu a fost informat de premier de deciziile pe care vrea să le ia şi le-a aflat din presă.

„Dacă văd că deviază de la programul de guvernare şi sunt puse în pericol obiectivele, atunci voi interveni”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat dacă va încerca să-şi spună cuvântul privind anumite demersuri ale Guvernului Ciucă. 

Întrebat despre relaţia cu premierul, preşedintele Senatului a precizat că este o relaţie bună, cu toate că au existat şi unele sincope. „Au fost momente în care am aflat din presă de decizii şi am fost puţin deranjat, cum a fost cu investiţiile care nu au ajuns la 7%. De aceea sunt atent să nu fie reduse investiţiile din buget”, a completat liderul PNL. 

Florin Cîţu s-a exprimat laconic şi în ceea ce privelte relaţia cu şeful statului, de care a fost foarte apropiat în preajama Congresului PNL, însă ulterior relaţiile au început să se răcească. „Foarte bună! Nu s-a schimbat”, a afirmat Cîţu, referitor la relaţia cu Klaus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite