Liderul PNL Iaşi, despre Dacian Cioloş: Este pe aceeaşi lungime de undă cu Ciolacu când îl atacă pe Iohannis. Se urcă pe subiecte când e rost de imagine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Muraru FOTO Arhivă
Alexandru Muraru FOTO Arhivă

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, îl critică pe copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş pentru atacul lansat către şeful statului şi spune că liderul USR PLUS „este pe aceeaşi lungime de undă cu Marcel Ciolacu”. Deputatul este de părere că Dacian Cioloş „are obiceiul de a se căţăra pe subiecte cu iz de scnadal pentru a puncta apariţii mediatice”.

„Dacian Cioloş este pe aceeaşi lungime de undă cu Marcel Ciolacu când îl atacă pe Preşedintele Iohannis. Probabil au acelaşi consultant: păpuşarul Dâncu care i-a condus guvernul cât i-a fost vicepremier”, a transmis Alexandru Muraru pe Facebook. 

Deputatul spune că Dacian Cioloş este „un lider complet absent şi dezinteresat de ce se întâmplă în România, are mereu de comentat doar atunci când e vorba sa atace partenerii de coaliţie sau pe Preşedintele României. Dacian Cioloş are obiceiul de a se căţăra pe subiecte cu iz de scandal doar pentru a mai puncta apariţii mediatice. Poate aşa consideră că poate compensa absenţa fizică sau sărăcia de idei cu privire la guvernarea României”, a mai adăugat liderul PNL Iaşi. 

El îl acuză pe liderul USR PLUS că „s-a căţărat pe munca altora” în timpul vieţii sale politice şi spune că ar fi mai câştigat dacă „ar face ceva pentru România” şi nu ar investi în „denigrarea celor care l-au investit cu încredere„

„Dacă domnul Cioloş ar investi la fel de mult timp pentru a face ceva pentru România pe cât investeşte în denigrarea partenerilor de coaliţie sau a celor care l-au investit cu încredere, cred ca ar fi mai câştigat. Un minim de decenţă i-ar spune să renunţe la gâlceava sterilă cu preşedintele Statului sau cu cei care a spus că face echipă. Din păcate, domnul Dacian Cioloş toată viaţa politică s-a căţărat pe munca altora şi acelaşi principiu îl aplică şi acum: se urcă pe subiecte când e rost de imagine pe spatele unor probleme dezbătute cu mult patos”, a mai transmis liderul. 

Copreşedintele USR-PLUS, Dacian Cioloş, a declarat că evenimentul de acum 20 de ani în care Florin Cîţu a fost prins la volan, în SUA, sub influenţa băuturilor alcoolice, este „o problemă gravă, de etică” care trebuie lămurită de PNL şi preşedinte. „Am vrea să ştim şi dacă preşedintele Iohannis a avut cunoştinţă sau nu în momentul în care l-a desemnat pe Florin Cîţu premier”, a declarat Dacian Cioloş. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite