ADEVĂRUL LIVE Premierul Victor Ponta: ”Eu aş fi mai popular dacă m-aş apuca să-l suspend pe Băsescu dar preţul pentru România ar fi prea mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, prim-ministrul României, va răspunde întrebărilor jurnalistului Cristian Unteanu
Victor Ponta, prim-ministrul României, va răspunde întrebărilor jurnalistului Cristian Unteanu

Premierul Victor Ponta a răspuns în direct din studioul Adevărul Live la întrebările jurnaliştilor Ioana Lupea şi Cristian Unteanu pe teme de politică internă cât şi de politică externă.

România a trecut în primele luni ale acestui an prin teste complicate, de la raportul MCV până la dezbaterile fierbinţi pe problema intrării României în spaţiul Schengen. Printre subiectele abordate de Victor Ponta s-au regăsit şi relaţia României cu Rusia, gradul scăzut de absorbţie al fondurilor europene,euroscepticismul în creştere ca urmare a austerităţii impuse de criza economică dar şi relaţia cu preşedintele Traian Băsescu.

”Eu aş fi mai popular dacă m-aş apuca să-l suspend pe domnul Băsescu dar preţul pentru România ar fi prea mare. Aţi văzut ce s-a întâmplat anul trecut, am văzut cu toţii cât ne-a costat”, a spus Victor Ponta despre relaţia cu preşedintele Traian Băsescu.

Interviu cu Victor Ponta, prim-ministru al României

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite